Comentarii (37)

  • silvia
    pentru Liviu
    foarte tare...o sa fiu prima care posteaza felicitarile pentru tanarul designer. asta chiar ar fi o dacie pe care mi-as da banii
    4 1
  • Dacia
    nu pot decat sa-l felicit pe autor
    3 0
  • Alina B
    felicitari!
    Super tare!!!Bravo..multa bafta in continuare in ceea ce faci ca stiu ca-ti place :P
    2 1
  • Costin
    Dacia
    Ce-i aia? O jucarie LEGO? Naspa!
    0 6
  • Marcel
    razna
    frate, cine citeste stirea asta ar putea crede ca voi ati fabricat si pe liviu asta, si desenele lui, ca sa atrageti niste trafic. pe bune. sa pui titlu dacia shift concept pe o stire care n-are nici o legatura cu dacia e penibil. zau asa.

    poate daca baiatul asta ar fi fost candva in trecut designer la dacia si ar fi fost dat afara pe motiv ca ar fi facut sex cu nevasta sefului, poate atunci ar fi fost interesanta stirea asta... dar asa??
    2 6
  • Negativisti...
    Sa lasam oamenii sa viseze, sa conceapa, sa dezvolte, sa faca altceva decat sa CRITICE munca altora.

    Sper sa vedem cat mai multe concepte creeate de romani.

    Mult succes designerilor.

    Felicitari Automarket pentru promovare.
    4 0
  • Felicitari
    Felicitari designerului!!!

    Cat pentru acei negativisti, imi e scarba ca respiram acelasi aer. Iar cu aceasta ocazie as dorii se dedic domnilor Costin si Marcel (care probabil nu au habar sa tina in mana un creion) melodia "Shoot yourself" interpretata de trupa Parazitii.
    7 2
  • rubens
    congratulations
    daca voua vi se pare o jucarie sau o tampenie dc naiba nu faceti voi o skitza mai bengoasa mai desteptii lu peste? pai conceptul asta e de vis mai ales plafonul de sticla care in prezent nu exista la nicio masina in proportie de 100% in loc sa postati afirmatii de tot rasul mai bine ati aplauda pentru ca baietzasul asta are talent si tare ii doresc sa ajunga sa lucreze pentru DACIA pentru ca ar skimba parerea multora despre brandul autohton,imaginati*va toti cetatzenii sa cumpere Dacia si sa nu mai alerge dupa masini straine,sincer doar in desenele animate futuriste am vazut asa concepte , felicitari liviu good job!!!
    4 0
  • Mircea
    Bravo liviu, design foarte reusit.
    Personal mie nu imi place. Nu este genul meu de masina si nici genul de masina de oras. Desi compacta, este prea mare si nu are spatiu(cum este Colt sau clasa A).
    Dar asta este doar parerea mea, si respect parerile celor ce chiar le place masina. Ar fi totusi o chestie super-tare ca dacia sa produca macar unul din conceptele facute de designerii nostri romani.
    Toate cele bune
    4 0
  • Cornel
    Foarte frumos concept
    3 0
  • first_yoyo
    pentru Marcel si restul negativistilor
    duceti-va pe cancan sa cititi stiri de 2 lei sau uitati-va seara la OTV.

    felicitari celui care a facut design-ul, foarte reusit. omul poate avea un real succes. vezi ca http://www.renault-technologie-roumanie.com/ au mai nou si un centru de design in bucuresti. poti lua legatura cu ei si le poti prezenta ideea ta. oamenii sunt foarte deschisi.

    multa bafta!
    3 0
  • Dacian
    Dacia SHIFT Concept
    Asta e mai mult Dacia CTRL+ALT+DEL decit Shift.
    0 4
  • exact Dacia CTRL+ALT+DEL
    Mie mi se pare aiurea, exagerari care se pare ca atrag oamenii.
    Iar asta e un desen doar. La fel poate veni oricine are mana pentru desen, face o masina, scrie Dacia pe ea, si gata conceptu.
    Masina se poate numi "Bondoaca".
    Acum intru in categoria "negativistilor" dupa unii, dupa mine ar fi realism. Dar ma rog, cu multimea nu te poti pune.
    0 4
  • Dr.Parbriz
    Un concept...
    E un concept, si-atata tot. Mai mult sau mai putin reusit, pana la modelul de serie e un drum cat China ! Bine ca mai si creeaza cate unii prin patria asta de babuini !
    3 1
  • Andrei Monciu
    seo spam :)
    asta e seo spam la greu, dar macar stiu cum de vine lumea
    0 1
  • dacia
    Frumos "concept" ca si duster de altfel dar ca mai intotdeauna in serie apare o dacia bashita .. nu cred ca va prezentul concept la Dacia...vreau sa vad Dacia Duster (parca duster ii zice) dar si Dacia Shift pe piata dar asa cum arata ele in concept eu as cumpara.. gurile rele vor zice : pretul... . asta nu conteaza atat timp cat iti place masina.. cumva consideram Dacia logan Kiss ieftina? la 11500 euro "full"? lol .. pana atunci doar apa de ploaie.. desene...
    1 3
  • Tardiv
    Acesta masina adresata tinerilor, ca si "prima lor masina", daca se va produce va costa cat 2 Logan-uri, nu stiu cati si-ar permite, nu arata rau, dar ne-am dori si in practica sa se produca ceva mai frumos, deocamdata vedem numai idei......
    3 1
  • Trando
    Bv Liviu!!
    Degeaba tot comentati voi k masina e super.... bv Liviu !!! incep sa se vada si rezultatele dupa ani de zile in liceu cu zeci de schite si zeci de concepte de masini .... bv man ma bucur pt tine..
    3 0
  • odo 2009
    dacia shift
    Bravo Liviu!! De astfel de baieti avem nevoie,cu imaginatie, cu mana,care ar ramane,poate, sa lucreze in tara,daca "criticii" care nu stiu sa tina un creion in mana,n-ar fi cei care taie si spanzura.....
    3 0
  • netics
    urata cu spume
    Una din cele mai spumoase masini pe care le-am vazut. E un desen si atat, nu va deveni realitate niciodata pentru ca nu e practica deloc, e o imbecilitate de masina la prima vedere.
    0 7
  • tot ce vrei,numai masina nu!
    acum am vazut si eu masina,iar comentariul meu este...e un concept car de 2 lei!daca imi spuneti mie ca veti cumpara,daca se va face hidosenia aia,eu ma inclin in fata voastra si va pun noul meu 'buddha'(bar):)felicitari insa pentru idee si initiativa,pacat ca nu a iesit ceva mai frumos!singurul lucru ce trebuie preluat de aici este propulsia!
    0 5
  • oh da... semana mai mult cu Caps Lock :)
    1 6
  • spintecatorul
    rabla
    i buna de dus la fier vechi
    0 5
  • gunoierul de serviciu
    imi "place" sa vad toti istetii dandu-si cu parerea atotstiitoare si scuipand seminte de bostan printre dinti. Ma mira ca "istetii" priceputi in design stiu sa faca doua lucuri odata. Pare-se ca e usor sa injuri un pustan de 19 ani care incerca sa faca ceva. Mai greu le-a fost acestor "isteti" sa il foloseasca gogu si sa dea o trebuinta cu adevarat folositoare internetului. Guys, netu nu e doar pentru poze cu masini tunate si fufe goale!!! Ar fi observat ca Liviu asta are doar 19 ani si ca modelul asta de Dacie nu e singura lui incercare. Din pacate pentru el 3D-ul nu este (inca) punctul lui forte, majoritatea portofoliului fiind format din lucrari executate in PS. In rest, numai de bine, orice shut in fund luat de la nulitati se transforma intr-un pas inainte.
    5 0
  • alter ego
    despre Alias
    Interesant concept, se vede ca ai modelat in Alias Studio, esti la inceput si va trebui sa exersezi mult timp ca sa elimini toate erorile care sunt sigur ca te-ai confruntat de tangenta de curvature...dar nu renunta, e fascinant sa lucrezi in alias sa ajungi sa creezi suprafete foarte curate si fara neregularitati asa cum ai acum...iti urez good luck si tine-o tot asa
    2 2
  • Masina
    aceasta masina pare frumoasa desigur..dar conteaza si ce are in interior..bagati si cv putere la Dacii..poate o sa iasa mai bn in evidenta prin asta :)..nu sa te ia la un deal o caruta trasa de un magar..:) foarte frumoas..bagati cai in ea si cm3..:) bafta
    3 3
  • gica contra
    dacia...STIFT
    1 6
  • Miracolu din Balcesti
    AS
    Cred ca a fost beat ala care a desenat-o! Daca ma duc la la WC in timpul ala fac ceva mai frumos! HAHA!
    0 4
  • dragos voda
    dacia
    dacia...un concept revolutionar...dar mai dureaza mult timp sa le vedem pe sosele asa....altii care nu le place ! sa nu intre aici sa vada...le este ciuda
    2 0
  • URAGANU
    misto
    Absolut Superba !
    4 0
  • offf ... Doamne ... Mai ai multi ....de "sarit" gardul ?!
    DACIA ....A fost vreodata SHIFT ???!!! ....Poate, STIFT !!!
    0 5
  • fain
    da, intr-adevar are un design misto.. si lucrata frumos (exceptand poate doar materialul aplicat pe roti, care arata mai mult a plastic ieftin decat a cauciuc) ..ce nu inteleg eu e cum incap geamurile in usi?? inteleg ca sunt lasate, dar ar trebui sa aiba o curbura mult mai mare decat usa. imi pare rau, dar in prezent ploua in masina.
    6 0
  • daniel
    mda
    pt alter ego. se vede clar ca e la inceput.. dar ce te face asa de de convins ca e vorba fix de Alias?? poate e xsi (sau softimage daca preferi cum ii zice mai nou.. tot autodek oricum.. nemernicii cumpara tot ce misca) sau maya, modo, blender, etc etc etc =))
    2 0
  • incurajari
    Conceptul este....incurajator ( nu spun nici frumos nici urat pt ca gusturile nu se discuta ), arata ca mai avem inca speranta, ca cineva gandeste. Trebuie incurajat si in nici un caz criticat ( asta o fac frustratii ).Cate initiative, de orice fel, ati vazut in Romania in ultimii ani.....Liviu a incercat ( si a reusit , in opinia mea )
    BRAVO , FELICITARI !!!
    2 0
  • DACIA
    super TARE!!!!
    0 0
  • just me
    d s
    foarte frumos modelul , sper doar ca o sa se construieasca si o sa se puna pe piata :) ,felicitari autorului , tineo tot asa
    0 0
  • Nathanael
    Nu cred ca Dacia va arata asa nici in 2025.
    Daca modelul Logan din 2013 arata cum arata e clar...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru