Spaniolii vor sa cumpere Seat

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 17.08.2007
Un grup spaniol discuta cu Ferdinand Piech achizitionarea Seat. Grupul VW nu mai este interesat de marca spaniola.

Un grup de investitori spanioli intentioneaza sa cumpere brandul Seat din cadrul grupului Volkswagen. Consortiul format in jurul grupului Berge, importator in Spania al marcilor Lexus, Hyundai, Subaru, Bentley si Chrysler, a anuntat ca este in discutie cu oficialii VW Group pentru achizitionarea marcii spaniole Seat.

Ferdinand Piech, boss-ul VW, a vorbit despre faptul ca Seat nu mai reprezinta o prioritate pentru germani, ei dorind sa se concentreze asupra marcii Skoda, datorita costurilor de productie mai mici din Cehia.

Conform oficialilor germani, facilitatile Seat nu merita investitii din partea grupului VW, iar acest lucru reprezinta o confirmare a dorintei de a vinde brandul spaniol.

VW a avut oferte sa vanda Seat, din partea unui grup coreean si din partea grupului Fiat. Persoanele implicate in consortiul spaniol s-au intalnit deja cu Piech pentru a discuta o posibila tranzactie, dar boss-ul VW a declarat ca nu va da detalii despre acest lucru pana la sfarsitul anului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru