VIDEO: Limuzina lui Bush a facut pana la Roma

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.06.2007
Presedintele american a fost nevoit sa schimbe limuzinele dupa ce una dintre ele a clacat exact in mijlocul Romei.

Italienii au avut parte de un weekend plin, presedintele Bush facandu-si aparitia la Roma in cadrul unei vizite oficiale. Masurile de securitate au fost foarte stricte, ca atunci cand presedintele american a vizitat Romania.

De aceasta data insa vizita lui George Bush nu a fost lipsita de intamplari neprevazute si hazlii. Convoiul prezidential compus din 40 de autovehicule a fost nevoit sa se opreasca pret de cateva minute in mijlocul Romei. Motivul nu a fost unul banal, nefiind vorba de o repriza scurta de stangeri de maini. Convoiul a fost oprit din cauza limuzinei prezidentiale care a suferit o defectiune exact in timp ce presedintele Bush se indrepta de la Vatican catre ambasada Statelor Unite din Roma.

Incercarile de a reporni automobilul au fost zadarnice iar Bush a fost practic imobilizat in mijlocul unei multimi care abia mai putea fi tinuta in frau de politia italiana. A fost nevoie de o interventie in forta pentru a indeparta simpatizantii din zona. Presedintele a fost apoi transferat in cealalta limuzina Cadillac care a ajuns in siguranta la Ambasada SUA.

Se pare ca sirul intamplarilor nefericite nu s-a oprit aici. Limuzina prezidentiala nu a putut intra pe portile ambasadei americane din cauza dimensiunilor sale foarte mari. Astfel George Bush a fost nevoit sa-si faca intrarea pe jos, atent supravegheat de personalul de securitate.

Limuzina prezidentiala este derivata dintr-un model Cadillac CTS si modificata pentru a oferi siguranta si confort la cele mai inalte standarde. Nu au fost publicate detalii oficiale despre blindajul limuzinei insa se cunosc cateva detalii de lux interior.

Pe locurile din spate limuzina ofera suficient spatiu pentru sase persoane care se pot bucura de vizibilitate maxima in afara. Pasagerii au la dispozitie printre altele de scaune reglabile care detecteaza pozitia exacta a pasagerului, minibar, transmisie prin satelit si sistem audio cu magazie de 10 CD-uri. Insertiile din lemn, pielea fina de culoare albastra, masutele de birou rabatabile si emblema prezidentiala brodata pe tapiterie si pe panourile usilor completeaza rafinamentul si exclusivitatea Cadillac-ului.

Steguletele atasate pe masina sunt iluminate noapte de LED-uri montate pe caroserie.

In ciuda acestor dotari de lux se pare ca limuzina prezidentiala are si ea problemele ei. Altfel nu ne putem explica cum din senin poate aparea o defectiune in plin centrul Romei. Priviti imaginile filmate de un amator si veti avea ocazia sa vedeti o limuzina prezidentiala cu probleme la pornire.

 

Comentarii (22)

  • Mihai Daniel
    Bush!!!
    Pacat ca nu a luat foc!!!
    0 0
  • Navigator
    LOL
    LOL
    0 0
  • tractari
    tractari auto la 1,5 ron/km
    0 0
  • bush
    pana si la americanii nu e totul perfect.daca erau in romania ce repede mi-l tractau astia de la dacia asistenta.pacat.poate vine si la noi ca-l luam cu logan-limusine .te asteptam bush
    0 0
  • bush
    pana si la americanii nu e totul perfect.daca erau in romania ce repede mi-l tractau astia de la dacia asistenta.pacat.poate vine si la noi ca-l luam cu logan-limusine .te asteptam bush
    0 0
  • Condom..lentza Orez
    presedinte...cica
    :)))
    prostanacul....
    0 0
  • coment.
    se poate intampla oricui, nu cred ca e un subiect atat de picant incat sa zapaceasca media...
    0 0
  • trebuia sa mearga pe jos
    ce risc era? =)) si asa ne omoara incalzirea globala si SUA sunt principalele vinovate! vb primului : mai bine lua foc! si asa tot la loc cu fierbinte ajunge nenea bush dupa cate face!(vezi si irak) :)
    0 0
  • Oligarh
    Incompetenti
    Nu numai ca e urata (masina prezidentiala) dar e si proasta. Se pare ca indifernent experienta lor indelungata americanii nu au nici o idee despre fabricarea masinilor. Finisajele sunt submediocre, tehnologiile sunt arhaice (gen SOHC OHV live axel etc.) si mai si polueaza enorm. Mare pacat.
    0 0
  • Naspa cred ca s-a dus electronica. N-are bani, Ceausescu schimba in fiecare zi costumul
    0 0
  • grab y111
    ha ha!
    unde au vazut astia ingramadeala la al avedea pe bush? poate cine a scris articolul nu a fost pe un meci din liga 1!
    0 0
  • bushmaniys
    Busch
    cred ca Papa la blestemat!
    sau cineva dintre romanasii nostri au "umblat" prin masina lui Busch!
    0 0
  • cat de tare....
    vai tu, s-a mai strikt o masina...cam putine comentarii pe tema asta cu toate k era neagra :P
    0 0
  • Masina!
    La pariu ca a ramas fara benzina!
    0 0
  • adriano
    americanii s-au facut de kkt !!!
    0 0
  • mda...
    Da avea un S-Klasse probabil nu ramanea cu ea in mijlocul strazii...mai ales BUSH :)). Sau probabil nu au dotat dricul ala cu un motor suficient de puternic sa duca si blindajul masinii :)). Oricum am zice, e penibil... si e Bush, nu presedintele Uzbekistan-ului...
    0 0
  • pfff ...
    a ramas fara benzina si acum trebuie sa mai bombardeze o tara, sa mai ia niste benzina si sa-si continue drumul prin roma :))
    0 0
  • gabone
    ce e asta...
    filmu' e "the skin of the roddick"...
    adica.. nu merita sa fie vazut... dureaza 8 minute si nu vezi decat niste motociclete care trec, apoi niste masini de politie.. apoi se opreste "jafu'" lu' ala, apoi ... se chinuie soferul sa-l reporneasca, apoi ..... probabil iese bush, ca nu se vede nimic, apoi.. pleaca o masina...
    un film degeaba...
    mai multe intelegi din ce scrie redactorul...
    0 0
  • jenant
    .... pai nu ma mir de un cadillac ... dar credeam ca macar aia a lu idiotu ala o fac sa mearga , cat despre design e mai urata si decat o volga de a lu brejnev .... s-u facut de kkt mai urmeaza sa-i sara vre-un pivot sau sa i se blocheze vre-o usa
    0 0
  • da chiar.. poate i s-a terminat petrolu din Irak.. next boys >:)
    0 0
  • logancdi
    foarte foarte jenant
    pai pt o masina prezidentiala e extrem extrem de jenant sa se intample asa ceva si o dacie mergea mai bine!
    0 0
  • http://it.youtube.com/watch?v=VbX9OmNrxjw
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru