Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Skoda Rapid primește ediția specială Monte Carlo

Publicat Vineri, 04.09.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 7
Skoda Rapid primește ediția specială Monte Carlo - Poza 1
Skoda introduce al șaselea membru al familiei Monte Carlo cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Rapid este cel mai nou model Monte Carlo.

Skoda continuă să acorde o importanță deosebită ediției speciale Monte Carlo, pe care o introduce pe aproape toate modelele din gamă. La Salonul Auto de la Frankfurt va veni rândul actualului Rapid să primească o ediție Monte Carlo.

Anunțul vine la aproape un an de când și Rapid Spaceback, varianta hatchback a modelului, a primit același tratament.

Al șaselea model Monte Carlo din gama Skoda, Rapid primește un pachet estetic cuprinzător. Pe lângă culoarea de caroserie roșie, tradițională, Skoda oferă o grilă lucioasă pentru radiator, spoilere față și spate redesenate, carcase noi pentru oglinzi, praguri laterale și un deflector posterior fals. Nu puteau lipsi jantele de 16 sau 17 inch, logo-urile Monte Carlo, geamurile fumurii și blocurile optice pe fundal negru.

Interiorul primește un set de scaune sport, create special, un volan și un levier al frânei de mână îmbrăcate în piele și o tapițerie nouă. Crește și nivelul de echipare oferit, întrucât mașina cehilor include acum în standard faruri cu xenon, proiectoare fumurii precum și oglinzi reglabile electric și încălzite.


Comentarii (7)

  • mari pretentii...
    poate in monte carlo nu exista niciun exemplar....
    15 1
  • a primit mot...
    0 7
  • Un baiat
    Mai bine ii spuneau ediția specială Romania. Ca nu are nici o legatura cu Monte Carlo. Nu o cumparta nimeni acolo. Aici in tara mai cumpara lumea....
    8 3
  • Nu mi-ar trebui nici gratis acest low-cost, un fel de logan mult mai scump.
    8 6
  • incredibila versiune... era doar cu titlu de zvon o astfel de aparitie si doar fortati de imprejurari au scos la iveala aceasta masina. Rezultat al muncii laboratoarelor de design din Cehia....

    Adevarul ca mai mult decat chestiuni de estetica nici numai erau necesare; tehnic fiind la nivel de orice alta marca ce o vezi pe strazile din Monte Carlo. Acum cateva tuse (vopseaua originala, jentile negre, pielea de schimbator si cusatura atent lucrata) si toata lumea se va opri in loc.

    ceva informatii legate de pret?
    6 2
  • @vianu
    Ori te-ai apucat sa scrii romane? Nu știu dacă aberezi, poate vii de la o betie ce a tinut până dimineața si ai zis sa tragi un comment inainte sa adormi. Imi e cam greu sa urmaresc firul relatării tale. Oricum, se pare ca expert auto esti. Mai e cineva, cred ca il cunosti, Ivanoff, trebuie sa apară si el. Inca doarme, cred.
    3 2
  • Si care ar fi legatura intre Skoda si Monte Carlo? Taxiuri? Nici macar,oricum nu Rapid :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru