GALERIE FOTO: Fete și mașini la Salonul de la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Atracțiile Salonului Auto de la Geneva nu s-au rezumat la interioare inteligente, design-uri superbe și tehnologii de top. Fetele de la standuri au reușit, ca de fiecare dată, să anime atmosfera și să facă munca jurnaliștilor puțin mai ușoară.

Comentarii (43)

  • ******
    Bravo Mestere ........pentru galaria cu fetele de la salon ......toate sunt superbe dar cele de la standurile Maserati si Volvo sunt doua bijuterii
    11 4
  • ////////////////////////////////
    Super dragute fetele,dar noi tot cu vazutul ramanem toti:))))
    10 3
  • Modele "full" , cu tot ce trebuie:)
    5 3
  • multumim pt articol
    Se zice ca reclama e sufletul comertului. Eu as adauga faptul ca femeia este sufletul reclamei! :)
    7 0
  • frate niste rujate, urate cu spume, una sau 2 is acceptabile, dar restu,,,este una in albastru,,,zici ca e barbat...urate!!!
    7 18
  • La rumanii care vin din mijlocul campului sau din varfu' dealului daca nu sunt ca "pamela de romania,sanzi,tonciu...etc" si alte naspete nasoale grase nu sunt femei adevarate daca mai sunt si "mahalagioaice" sunt femeile fatale.Ia daca se mai si duc la Capatos,OTV si alte mocirle de genu asta sunt MISS UNIVERS!!..Conditia este sa bage slanina si sa aibe burta si tate lasate.


    Superbe fetele normal din punctul meu de vedere!
    19 1
  • singura simpatica e cea din foto 23, restu is naspeturi, buzate, rujate!!!
    aaa si nu fac comparatie cu nici una din RO!!!
    3 10
  • Exista miliarde de persoane de sex feminin, dar cate femei?...
    Si a zis Dumnezeu: "Nu este bine ca omul (barbatul) sa fie singur, sa-i facem ajutor"...Intr-adevar, fetele astea ne ajuta...sa intelegem mai bine ceea ce A FOST ODATA !

    N-am agreat niciodata ideea tembeloida a impanzirii masinilor de expozitie cu zuze, oricat ar parea de "reusite" antropometric si de radioase imagistic...


    Eu, unul, daca frecventez un salon auto, ma intereseaza strict atuurile masinilor, nu "decorurile" vii menite sa "potenteze" valoarea de piata a exponatelor, alaturi de fursecuri si cola.

    Acest obicei il calific si inutil, si de prost gust!

    Ce mă-sa, patrund pe un tărâm automobilistic sau intr-o spelunca?!

    Ma atrage fructul in ansamblu sau larvele care s-au asezat pe el?
    11 9
  • @Cuantic
    Nu stiu ce sa zic, o masina frumoasa merge tot timpul si cu o fata frumoasa..Acum serios vorbind, nu avem de unde sa stim ca chiar asa a zis Dumnezeu:) .Iar la un salon sa vezi doar barbati in jurul masinilor, e cam ciudat, ei sunt buni pt datele tehnice, dar ele nu trebuie sa vorbeasca nimic, trebuie doar sa zambeasca:).
    Tin minte la o editie de SIAB c-am intrebat o fata, la Seat era parca, ce motor are ,( oricum banuiam ca habar nu are) iar ea zambitoare : " este 16 in V" ...f simpatica de altfel, dar n-a contat, a fost placut:)
    3 1
  • AndreiNR
    Natural si onest
    Masinile sunt pt barbati.
    Femeile sunt pt barbati.
    Masinile cu femei sunt ..... o excitare senzoriala.
    Superb.
    4 8
  • Sa nu fiu inteles gresit...
    Dane, poate nu m-ai crede, dar domnisoarele respective se pot fatai in voie la prezentarea modei, nu la showroom sau la salon!

    Mie, daca-mi zambeste o reprezentanta a sexului slab (nu zic "frumos", caci s-ar deduce ca noi, barbatii, am fi pocitanii :D), nu inseamna ca-mi zambeste insasi viata...A, daca este nevoie de prezenta unei specialiste in marketing sau chiar a unei oficiale din conducere, gen Rachel Pang, nimic de vociferat, caci se cuvine sa stea "omul potrivit la locul potrivit"...Dar cracii goi si/sau decolteurile labartate nu-mi releva mare lucru despre...performantele sau expresivitatea unei masini. "Atmosfera placuta" se poate crea sau stimula in primul rand printr-o atitudine adecvata evenimentului...Aici este vorba in esenta de tendinta maladiva a societatii contemporane de a sexualiza in mod samavolnic toata panorama existentiala si cotidiana, nimic altceva! Nu exagerez! Convingeti-va singuri, fara echivoc, rasfoind fituicile mediatice la ordinea zilei sau urmarind orice emisiune tv "mondena" sau de "divertisment"...Andrei, da-ti la o parte valul "superb" de pe ochii mintii si asculta-ma cu atentie: nonstop se incearca, la comanda oculta, instaurarea unei debandade instinctuale a regnului masculin, deoarece potrivnicul din adancuri stie ca, schimonosind chipul moral al barbatilor, acestia se indeparteaza automat de harul Barbatului Suprem, Hristos! Limpede, da?
    Ma rog, nu oblig pe nimeni sa se ralieze viziunii mele. Dar haideti sa nu mai amestecam ciocolata cu ceapa, ca ma ia cu rau :)
    9 6
  • AndreiRN
    Bati campi
    @cuantic
    Tu chiar ca esti dus cu pluta rau de tot.
    Acuma il vrei pe Hristos la masini?
    Sa nu incepi acuma sa-mi zici de sfintirea motorului de Saab sau a caroseriei ca .........
    Oricarui barbat sanatos si normal hormonal ii place sa se uite la o femeie frumoasa.
    Cui nu-i place este o anomalie.
    De asemenea la barbati le plac masinile si mai ales cand la asta pot avea accesul.
    Mie imi plac avioanele si rachetele si mai mult ca am sansa macar sa le mangai. Si desigur femei goale sau sumar imbracate.
    6 12
  • Greu cu logica asta...
    De ironii deplasate sunt sictirit pana in gat! Nu vad ce planuri ideatice se pot incurca in cazul nostru: in general, omul este menit sa-si manance painea cu sudoarea bratelor sau a mintii, sa apuce calea virtutii cu orice pret si, totodata, sa se relaxeze cu toate binefacerile spiritului si ale ochiului, dar sa nu uite sa fie precaut fata de toate capcanele intinse cu perfidie in viata sa de catre dusmanul sau neobosit si totodata al Creatorului sau; ce facultati deosebite iti trebuie ca sa pricepi niste adevaruri elementare de care ne ciocnim pretutindeni si oricand?! "Sfintirea motorului"...hai mars pe tobogan, ca prea ti s-a scurtcircuitat materia cenusie; eu nu-mi dau seama de ce ma mai complic cu un zgripturos ca tine, care zeflemiseste orice lucru bun...
    11 4
  • AndreiRN
    Zgubilitici
    Ce imagine limpede apare din ceea ce postezi.
    Suporterul unei firme fraudulente Saab si adeptul extrem al unei religi plina de ipocrizi.
    Vezi ca daca te uiti la femei goale Cel de Sus o sa te impietreasca.
    De fapt simteai tu impietrirea la tinerete ca acuma .......
    Sa nu imi spui acuma ca e pacat sa-ti faci ........ placerea.
    Fugi de te ascunde inapoi in pestera din care ai iesit.
    3 12
  • Fraudulent...De unde le scoooooti? :D Asa o sa-ti ramana porecla...Nu, nu este pacat sa initiezi, sa savurezi si sa perpetuezi o viata amoroasa, cu conditia obligatorie ca nici un element de identificare al acesteia sa nu depaseasca perimetrul dormitorului conjugal...Dar, bai profule "eminent" de romana, daca tot ne-ai familiarizat cu etiologia, axiologia si hedonismul tau in arie sexuala, n-ai vrea sa-l lasi pour toujours pe batranul Cuantic in "nebunia" lui, fara sa-l mai acrosezi la orice post de-al lui?...Fa un codru de bine unui mosneag garbovit si plictisit si vezi-ti exclusiv de soarta dumitale, hm, ce zici? Uite, poate te vei indupleca daca il vei sorbi in surdina pe Frank Sinatra cu a sa capodopera "My way"...Good luck!
    8 5
  • AndreiRN
    Placere
    Este placerea mea sa expun in goliciunea lui pe acest "iubitor" de automobile.
    Cand o sa te opresti in a posta aberati umane sau automobilistice atunci ........ o sa-mi rapesti placerea de a riposta.
    Pana atunci continua cu:
    "schimonosind chipul moral al barbatilor, acestia se indeparteaza automat de harul Barbatului Suprem, Hristos! Limpede, da?"
    Hahahahahaha ......
    4 9
  • Piază rea, nu încetezi odată?!
    Când cineva îngână în batjocură pe altcineva, neîndoielnic că respectivele cuvinte îl deranjează cumplit, îl răscolesc lăuntric si îl determină să devină hulitor...Da' scrie şi tu fraze similare, care să reliefeze nişte valenţe praxiologice în materie de teologie, dacă eşti în stare! Nu, tu te-ai blocat în vidul lui "hahahahahaha"! Ei, vedeţi? Adevărurile de credinţă (nu religiile!) "pârjolesc" lumea aceasta ticăloasă de 2000 de ani încoace, nefiind nicăieri acceptate cu inima şi însuşite cu fapta...Acest ARN crede că mă poate reduce la tăcere! Nu ştie să se stăpânească sau să se cenzureze la timp...Poate dânsul să caracterizeze femeile din pozele de mai sus altfel şi mai mult decât ca "superbe"? Le poate concepe ca abordabile altfel decât "goale"? Uite cine mă jecmăneşte întruna: un animal ireductibil! Îmi sugerează mie să fiu pragmatic, dar el se face de cacao pe oriunde intră...De pildă, o mulţime de useri laudă în mod judicios modelul Volvo V40 şi punctele sale forte de sorginte net europeană, numai Ardei Umplut zice că-i doar o chinezărie cap-coadă!? Prefer de mii de ori să mă lupt cu @BMW decât cu...nici nu mai ştiu cum să-l calific! Adio, băi no name!
    9 4
  • ARN-ul e cu capu' frate...
    Pentru a se observa cat de inconsecvent si incoerent e in propriile idei exprimate am postat mai jos parerile lui pe trei stiri despre acelasi V40...asta asa ca sa obs ca daca nu are cu cine sa se certe se cearta singur...
    Aaaa si pt @cuantic ai si tu grija cand scrii...nu se scrie "religiile" se scrie..."adeptul extrem al unei RELIGI plina de IPOCRIZI " :-)))) Mai e si analfabet saracu'...:-)))))

    AndreiRN
    la 06.03.2012, 20:14
    Beautiful
    Beautiful china made Volvo.

    AndreiRN
    la 28.02.2012, 23:02
    Show time
    Este timpul sa se expuna rodul investitiei chinezesti.
    Multe jucari si rahaturi au vandut chinezi pana au strans destui bani sa cumpere Volvo.
    Acuma au ridicat cortina si expun produsul de calitate pt care au muncit din greu.
    Sa placa publicului si sa o cumpere ca sa apara primele roade.

    AndreiRN
    la 22.02.2012, 19:44
    Frumos
    Frumoasa masina.
    Chinezii incep sa devina din ce in ce mai rafinati.
    Au facut o investitie deosebita cand au cumparat Volvo.
    Stiati ca in China un muncitor face 25 de centi pe ora?

    AndreiRN
    la 27.02.2012, 18:46
    Maturizare
    Interesant si amuzant este cum a evoluat gandirea romaneasca.
    Sa ajuns sa se accepte ca produsele Made In China sa fie acceptate ca de o calitate superioara.
    Asta se si vede la injectoarele WV si Ford care dau probleme folositorilor si multe alte detalii minore.
    Oricum chinezi muncesc si produc si romani se joaca pe net si cumpara.
    12 3
  • AndreiRN
    Hahahahaha
    Sa postez si eu de cate ori ai zis TU ca nu mai ma bagi in seama sau citesti posturile mele?
    Am si facut pariu ca nu esti capabil de asa ceva.
    Ce interesant ca "tu" si cuantic postati asa de aproape.
    Hahahahahahaha
    3 11
  • Contra-expertiza
    @Automarket, decat sa ne delectam cu gagicute (ma rog, sa nu creada nimeni ca as fi vreun spurcat de gay, dar, in materie de doamne, sunt mai...unicist de felul meu, adica, in afara de consoarta, buna sau rea, pe care mi-a harazit-o Creatorul, nu ma uit la alte mandre :D), mai bine ne propuneai o dezbatere pe teme muzicale, respectiv interferenta mesajului muzical cu starea de spirit de la volan...Nu stiu cat de "superba" poate fi muzica de calitate, dar, in orice caz, "goala" nu este :) Astazi insa mai toti "artistii" autohtoni o fâsâie numai in engleza (din motive comerciale si ca sa fie receptati oriunde in lume, da, da, stiiiiiu), de parca româna ar reprezenta pentru dansii vreun virus epidemic care i-ar extermina in masa: Inna, Alexandra Stan, Nick Kamarera, Fly Project si alte caricaturi. Numai hip-hop-istii (nu-i ascult, dar, vorba aceea, respect, frate!) au ramas fideli limbii de bastina...aaa, intamplator, si manelistii, dar acestia sunt prea talambi ca sa invete engleza, asa ca prefera sa nu dea cioara din mana pe "crow"-ul de pe gardul Noii Ordini Mondiale :)
    8 3
  • AndreiRN, nu te mai supara omule, ca e plina lumea de ipocriti. Unii zic ca fetele astea-s naspete, dar nu cred ca au atins o femeie nici macar la un dans. Altii se declara oripilati de asocierea femeii cu prezentarea de masini, dar cred ca seara de seara sunt cu ochii, si nu numai, beliti la posturi tv gen Private si nu-i mai deranjeaza ca e femeia exploatata. Astia dintre voi care va dati mari crestini si nu faceti decat sa "afurisiti" pe altii cat e ziua de lunga, aflati ca nici macar nu va apropiati de ideea de a fi crestin.
    Cat despre fete si automobile, cei responsabili cu marketing-ul nu fac decat sa apeleze la instinctul firesc al barbatului de a epata in fata femeii, mai ales cand vine vorba de achizitia unei masini. Si vedem niste prezente destul de decente la saloane, nu staruri porno in nud implicate intr-un show erotic pe masini. Dar daca nu va convine nici macar prezenta unei femei la saloane, faceti-va musulmani. Acolo femeile nici macar nu au voie sa-si arate fata, sunt imbracate de sus pana jos intr-un cearceaf negru.
    Si acum sa va vad cu manuta rosie.
    4 8
  • Dani Billy boy
    Nude, ne-nude, efectul este acelaşi...Impune-l pe Ageamiul Râtan şi Nătărău ca exemplu de urmat, bravo ţie! Reţine că, de obicei, fanii respectabili de maşini, ca nişte heterosexuali isteţi ce sunt, nu întâmpină dificultăţi în privinţa racolării femeilor compatibile, deci chiar repudiază materialele porno sau alte manifestări sugerate abject de mătăluţă, ai înţeles, Dănilă Prostănilă? Lasă, nu te pretinde ideolog tăios care cică demască prompt "duplicitatea" "pseudo"-creştinilor! Nişte deraiaţi sexopaţi ca tine şi ca "siamezul" tău Alien Restless Nightmare n-au dreptul nici măcar să pronunţe termenii sacramentali! Aşadar, uşchiaţi-vă de aici!
    8 5
  • PS
    Unde vede ăsta "decente" în ziua de astăzi?! De fapt, o femeie îmbrăcată cuviincios înseamnă acum, la orice palier social, un miracol incredibil, parcă aterizat din alte timpuri...Suple sau grase, pălugi sau minione, pocite sau splendide, aproape toată muierimea, preponderent cea juvenilă(!) şi adolescentină, umblă "mulată" sau "firiform" (în sezonul estival), cu o dezinvoltură stupefiantă...Ce, o fi cumva criză globală de haine lejere şi dimensionate şi nu ştiu eu?! Mai mult, toţi Părinţii din vechime au prevestit negreşit desfrâul panoramizat actual şi dispreţul senin al împricinatelor faţă de prevederile intransigente ale normelor imuabile de conduită ortodoxă, dar se trezeşte câte un "emancipat" (căruia, desigur, îi convine de minune situaţia creată, în numele "democraţiei", "libertăţii" şi progresului", cum să nu!) să le "dea peste bot" acelor oameni clarvăzători, drepţi şi sfinţiţi (este total prohibitiv şi ridicol să aspirăm a deveni şi noi astfel, că doar ne aflăm în plină epocă high-tech, isn't? :D), contrapropunându-ne un cu totul alt (proto)tip de pre(dani)e...Na, cine se mai încumetă să mă "articuleze"? Ascultaţi ce vă spun, căci nu sunt teoriile sau scornelile mele personale, ci Adevărul de care ne ostenim zadarnic să ne descotorosim vârându-l sub preş...Păcătoşi sau mai puţin păcătoşi, toţi iubim maşinile, nu-i nimic rău până aici, dar haideţi să nu împlinim profeţiile respectivilor Sfinţi, conform cărora nu va mai exista nimeni la sfârşitul lumii care să vrea a fi mărturisitor! Dacă suntem laşi, vom fi aspru osândiţi...Ca s-o isprăvim: n-au ce căuta "animatoare" printre maşini, la expoziţie, punct! Este suficient că maşinile nu mai sunt ce fuseseră odinioară...
    8 5
  • Baiete, tre' sa recunosc, faci pe dracu-n patru sa salvezi aparentele cu texte cat Bushido, cu exprimare alternand intre un copil de clasa a 4-a si un nepot de-al lui Stolnici si cu o logica de ar face o gaina sa candideze la premiul Nobel. Felicitari pentru efortul depus in a te afirma drept regele penibilului si iti doresc mult succes in continuare. Chiar te rog sa continui cu afuriseniile, uite, mi-am adus si punga de popcorn sa le savurez ca la cinema. :))
    4 7
  • A, si apropo, "clericule", dragostea fata de obiecte, in speta ideea de a fi un fan atat de infocat al automobilelor, e, conform dogmei extremiste promovate de tine, la randul ei un mare pacat. Asa ca, desi condamni virulent gradul de degradare la care a ajuns lumea, lucru cu care sunt, de altfel, de acord, tu insuti promovezi o virtute pacatoasa. De aici, si concluzia cu ipocrizia. Extremismul promovat mai in gluma sau mai in serios de matale nu e diferit fata de nationalism-socialismul Germaniei naziste si nici de Jihadul promis de "sfintii" luptatori musulmani. Una e sa discutam despre degradarea la modul general si alta e sa pizmuim prezenta unor femei imbracate la un salon auto. Dar extremistii, in general, oricum nu fac discernamant intre nuante si gri si perechea alb/negru asa ca nu ma mira. Si ca sa inchei cum se cuvine, te salut in propriul stil:" sieg heil!"
    4 7
  • Danut, taica...
    Tu incerci sa-mi pui in carca erezii ca arianismul, maniheismul sau nazismul, dar nu te mai zbate sa ma compromiti! Nu m-am pretins niciodata a fi teolog sau simplu invatator! Pur si simplu nu intelegi ca tot ce se intampla in jurul nostru este o "fresca a timpului proorocit", atat! Dragostea fata de obiecte? Ce-o fi si asta? Ia parcurge textul urmator si de-abia dupa aceea straduieste-ma sa ma "prinzi in cuvant" precum fariseii pe Iisus si pronunta-te asupra a ceea ce iubesc eu "cu pacat" si ce nu! Nu te agita, caci nu vei raspunde tu in locul meu si nici invers la Judecata de pe urma...

    "Materia în sine nu este rea, aşa cum cu răutate au cugetat ereticii şi unii filosofi. Nu numai că materia nu este rea, dar materia nici nu este singurul canal prin care se propagă răul; ci, în măsura în care materia este un canal, adică un mijloc de propagare a binelui sau a răului, aşa este şi spiritul. Lucrurile materiale sunt triste şi uneori chiar înspăimântătoare doar din cauza păcatelor omului, materia în sine însă nu este păcătoasă. Căci, dacă ar fi fost aşa, ar mai fi instituit Mântuitorul Taina Sfintei împărtăşiri cu pâine şi cu vin? Şi ar mai fi numit El pâinea însuşi Trupul Său, iar vinul însuşi Sîngele Său? Dacă materia ar fi în sine rea, cum s-ar mai putea boteza atunci oamenii cu apă? Cum ar mai fi poruncit Sfîntul Apostol lacov ca bolnavul să fie uns cu untdelemn? Cum ar mai rămâne Sfînta Agheazmă nestricată şi cum şi-ar mai păstra ea puterile vindecătoare? Cum ar mai avea atunci putere Sfânta Cruce a lui Hristos? Cum ar mai fi transmis chiar veşmântul Lui puterea care a vindecat-o pe femeia cu scurgere de sânge? Cum ar mai putea face sfintele moaşte ale sfinţilor şi sfintele icoane atâtea minuni nenumărate şi atâta bine oamenilor, minuni şi bine care vin chiar din Împărăţia harului? Prin urmare, cum li s-ar putea face atâta bine oamenilor prin ceva rău? Nu, fraţilor. Materia niciodată nu este rea în sau prin sine." (Sfântul Mucenic Vlasie).

    In schimb, sa-ti arat eu ce poate fi nu numai rau, ci si naruitor pentru sufletul omului: aspectele existentiale evidentiate de unele Pilde din Evanghelie - a Semanatorului, a bogatului nemilostiv, a tanarului bogat ascultator de Lege, a talantilor, a celor doi datornici, a celor zece fecioare, a celor poftiti la cina etc. Voi incheia tot cu un citat, special adresat domniei tale: "Fatarnicilor, fata cerului stiti s-o deosebiti (nota mea: toata lumea se pricepe nu numai la politica, agricultura, fotbal si sex, ci si la prognoze meteo si socio-politico-tehno-economice...mama, Doamne, si inca cum!), dar semnele timpurilor nu stiti?"...Nu uita ce usor vine orisicui sa arunce cu stampile astazi impotriva celor incomozi, pe care nu-i poate suferi prin definitie, incepand cu "bolnav psihic", continuand cu "fanatic", "anarhist" sau "extremist" si terminand cu "penibilule care esti penibil"...Nu mai merge asa, s-au perimat si duhorile acestea tipologice, deci inventati altceva, nitelus mai persuasiv, voi, catelusii si lacheii de serviciu ai Fiarei...Si vezi sa nu-ti stea popcornul in gat, da-i si cu cola, daca tot te crezi la Liberty Center-The Light Cinema...Numai ca, chiar si daca ar fi posibil ca realitatea cotidiana sa-ti fie infatisata in format 3D, in mod sigur tot ai privi la dansa precum vitelul la poarta noua...Ai admira cel mult efectele vizuale perceptibile. Ah, si ce malefic sunt eu venerand SAAB-ul :)))))
    6 3
  • AndreiRN
    Cadoul Naturi
    Dani, eu nu ma enervez de loc ci doar ma amuz bagand batrul prin gard sa vad cum sare potaia in sus si latra cu spume la gura.
    De cand eram copil faceam asta in drumul spre scoala sau oriunde si e amuzant cand dai de unul din asta mic si fara multa judecata.
    Cat despre ipocrizia "crestinilor" de ani .......... mai toti fosti comunisti au ajuns niste "crestini" in zilele de azi cand au vazut ca secta lor a fost demascata.
    Si ca punct de gandire Adam si Eva au facut sex si au facut copii si apoi au avut cu toti sex la gramada ca sa dea nastere degeneratilor de azi care se cred descendenti din cei doi.
    Povesti pt copii.
    Dar hai sa trecem la placerea de a privi o forma feminina frumoasa sau aproape de perfectiune care ne activeaza sistemul hormonal poate mai puternic decat forma unei masini sau sunetul unui motor.
    Natura ne-a inzestrat cu acest mecanism.
    Cat despre cuantic nici nu ma mai obosesc sa citesc aberatiile lui dar ma amuza cand vad ca scrie volume intregi precum potaia din curte fara de oprire.
    Kiss
    1 7
  • Straniu...
    O mulţime de "binevoitori" ţipă cât îi ţin balamalele că Cuantic este absurd...dar NICIODATĂ n-a reuşit nimeni să demonstreze, cu raţionamente imbatabile, de ce ar fi!...Totuşi, fiindcă Cuantic îşi permite să abordeze prea multe teme care biciuiesc straşnic cugetul uman putrid de astăzi, este absurd dincolo de orice dubiu! Sintetizând: măi Cuantice, chiar eşti absurd, aberant, dus cu pluta, penibil, terorist, dom'le! De ce? Păi...ăăă...prestezi prea multe off-topicuri! Dar ceea ce relevă ca valoare de adevăr aceste excursuri?...Ăăă, nu contează, eşti absurd şi gata! (corect! ce verdict convenabil...pardon, vroiam să scriu "inexorabil")
    6 1
  • AndreiRN
    Absurd
    Pai hai sa incerc eu.
    Cand unu aduce vb de Hristos pe un forum auto intr-o discutie despre masini si femei atunci dupa opinia mea e dus cu pluta.
    Daca e nevoie mai pun si alte argumente dar e clar cand citesti un post a lui cuantic si clonele lui.
    2 6
  • Căderea cortinei
    Aşa cum fiecărui om i se pare că este un act absolut firesc şi natural să respire, tot aşa se cuvine să vorbească despre cauza primară a anomaliilor sociale şi umane la care asistă zilnic, obligat sau aleatoriu, şi mai ales să le demaşte fără teamă! Dar ce să priceapă sclavii cugetării carnale, mărginiţi cerebral până la cota de avarie, care nu sunt hărăziţi decât să se întineze, inclusiv sexualmente...Mintea lor parşivă va înclina întotdeauna spre spoirea iscusită a acestei stări sufleteşti terifiante, astfel încât să pară şi să treacă în faţa tuturor semenilor drept exponenţii unor virtuţi moderne fabuloase, de fapt ai unui putregai moral mai mult decât respingător...Partea tuturor desfrânaţilor gen ARN este...care, ştiţi? Şi cu asta basta, mă voi întoarce la automobilism pur pe forum, dar, dacă sportul preferat al unor hiene dovedite este vânarea sistematică a lui Cuantic, cum altfel puteam să le tratez?...Nu-mi plac conflictele prelungite, dar nici să fiu înnămolit întruna la cheremul unuia şi altuia, deci stop! Cine vrea să continue în acelaşi ritm smintit, din partea mea poate s-o facă până i se va apleaca !! Există însă un Dumnezeu (exact, este chiar I.H.! nu-I rostesc numele complet, ca să nu facă "hormonalul" şi "senzualul" ARN un atac de apoplexie!), Care ne vede, ne rabdă şi ne judecă pe toţi, aşa că ultimul cuvânt Îi va aparţine!
    5 2
  • zarnesteanu
    Si totusi SaabCuantic are dreptate!
    Daca ati fi avut vreodata macar curiozitatea sa cititi Biblia de la un cap la altul, incet si pe indelete, si sa incercati s-o intelegeti, sunt convins ca altfel ati fi gandit in ziua de azi. Esenta mesajului pe care omul incearca sa-l transmita e foarte profunda si ma bucur enorm ca mai exista cineva care gandeste la fel din multe puncte de vedere. E enorm de mult de scris si nu este aici locul pentru asa ceva.

    Da, fetele de sus sunt suberbe, imi plac si mie. Dar nu pot sa nu remarc cu tristete ca sunt folosite ca momeala, ca se adreseaza ca "stimulent" pentru vanzari ulterioare, unui public cu preponderenta masculin. E degradant, dar unii nici macar nu mai remarca aspectul asta si se bucura pe moment de tot ce le ofera "peisajul". Cand se duc la bordel e acelasi lucru. Placere de moment platita cu bani din buzunar, fara sa realizeze ca incurajaza astfel prostitutia si odata cu asta distrug mii de femei, familii, samd. Si odata cu ele, pe ei insisi.

    Sunt perfect constient ca mi-am facut multi "prieteni" pe site-ul asta si as minti daca as spune ca nu-mi pasa ca jignesc un necunoscut aflat la mii de kilometri de mine in fata altui monitor. Dar cred in ceva, sau mai bine zis in Cineva si asta este pentru mine mai important decat orice. Mai important decat casa in care locuiesc, masina pe care o conduc sau jobul pe care il am in clipa asta. Ca s-o scurtez, prefer oricand ca stil de viata o tara crestina si nu o tara musulmana, hindusa, taoista, samd. In consecinta, masina si pe cat posibil orice lucru din casa le prefer Europene, Americane, Australiene etc. Mi se pare dezgustator, cand abia ai bani de salariu si copiii din satul tau sufera de foame, sa te duci la un asiatic si sa-ti faci datorii la el ani si ani de zile. Cand poti gasi acelasi lucru, adesea chiar mai bun, facut de "ai tai", de oameni care nu te urasc si care stiu sa-ti intinda o mana de ajutor la nevoie. Pentru ca sunt "de-ai tai".
    1 3
  • AndreiRN
    Serios!!!!!!!!!!!!!!!
    "Cuantic este absurd...dar NICIODATĂ n-a reuşit nimeni să demonstreze, cu raţionamente imbatabile, de ce ar fi!..."
    TU esti cel ce ne demonstreaza.
    1. Dar ce să priceapă sclavii cugetării carnale, mărginiţi cerebral până la cota de avarie, care nu sunt hărăziţi decât să se întineze, inclusiv sexualmente...
    2. Mintea lor parşivă va înclina întotdeauna spre spoirea iscusită a acestei stări sufleteşti terifiante, astfel încât să pară şi să treacă în faţa tuturor semenilor drept exponenţii unor virtuţi moderne fabuloase, de fapt ai unui putregai moral mai mult decât respingător...
    3. Partea tuturor desfrânaţilor gen XXX este...care, ştiţi?
    4. sportul preferat al unor hiene dovedite este vânarea sistematică a lui Cuantic, cum altfel puteam să le tratez?

    Sa nu imi spui ca porti si sutana.
    Mai am un pic si iti termin profilul psihologic si cred ca ti-am gasit si poza pe net.
    2 7
  • @zarnesteanu
    Mulţam fain, prietene! Nu pentru că mi-ai luat apărarea (la urma urmei, pot să mă apăr şi singur), ci fiindcă mi-ai arătat că nu sunt singurul care urmăreşte Adevărul...Şi, precum ştii, Adevărul este o Persoană (laolaltă cu celelalte Două, cu care formează o singură Fiinţă!). Problema este că genul nostru de abordare este dedicat, din păcate, doar unui anumit regn de oameni: cei care "au urechi să audă" şi, desigur, "minte să înţeleagă"! În schimb, celorlalţi..."Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să nu creadă Adevărul şi să nu fie mântuiţi"...Ar fi o imensă eroare ca vreun om, inclusiv eu sau tu, să se închipuie deja izbăvit, încă din viaţa în trup, indiferent ce am crede că am judecat drept sau am făptuit bine! Dar cert este că, dacă preferăm să luăm în braţe deznădejdea, nepăsarea, egoismul, instinctul dobitocesc, hedonismul, globalismul şi...persiflarea (recte ARN!), atunci rezultatul final nu va fi deloc măgulitor pentru noi! Oricum, nu trebuia să ajungem aici, dar nu-i vina mea că unii nu admit că femeile actuale, cu salutare excepţii, constituie cel mai delicat barometru moral al sfârşitului lumii !! Bine, hai să le punem la expoziţii auto...Dar de ce n-o alegem pe probabil cea mai chipeşă femeie din istorie (Brooke Shields) să salveze aparenţele în cazul...Vygor Opera. Sau s-o invităm pe Sharon Stone la o tură cu Fiat Multipla. Sau cum sa nu-ti rezervi clipe de vis cu Gina Pistol în Ssang Yong Actyon?
    4 2
  • cristy09
    Unele sunt chiar esuate...

    Baieti luati-o mai incet, ce v-ati aprins asa....))))

    Si inca nu s-a inventat masina cuantica....)))
    1 0
  • AndreiRN
    Stress
    In conditii de stress se vede clar arama la fiecare.
    Deci femeile sunt ispita.
    Pai asa a fost de bilioane de ani si asa este normal sa fie.
    Sau voi doi sunteti mai ispititi de un barbat?
    Ca asa reiese din scrisul vostru.
    Este interesant cum cel ce slaveste adevarul se scunde de el cel mai mult.
    Adevarul este ca barbatilor NORMALI le plac si femeile pe langa masini sau motociclete sau cai sau avioane.
    Asa este si in lumea animala nu numai cea umana dar ....... ipocrizia nu are limite.
    1 4
  • zarnesteanu
    Puisor
    Limiteaza-te la ce stii. Macar salvezi aparentele. In plus, esti slab de tot la tras concluzii.
    2 1
  • AndreiRN
    Adevarul doare
    Zorzonel, cunostintele mele sunt nelimitate si cui pasa de aparente sa latre la alta usa ca eu nu ma uit la poleiala.
    Concluziile munci mele ajung rapoarte citite si rascitite de multi in lumea asta si pt unii sunt chiar litera de lege.
    Si nu sunt de loc slab platit pt a imi spune concluzia.
    0 0
  • zarnesteanu
    Te rog sa ma ierti
    ca mi-am pierdut vremea cu tine.

    Vezi ca mai era unu pe-aici care se dadea doctor. Tinea chiar conferinte peste ocean :) Fa-ti o programare ca va potriviti de minune. Cine stie, poate chiar va vindecati unul pe celalalt.

    PS In rapoartele alea sper ca intelegi mai bine ce scrii decat o faci dupa simpla lecturare a unor comentarii pe internet.
    2 1
  • AndreiRN
    Iertat esti
    Iertarea ti-o daruiesc fiul meu dar sa nu mai te abati de la Calea Adevarului.
    Saruta-mi inelul si pune banii in cutia asta.
    0 0
  • zarnesteanu
    "Nu aruncati margaritarele voastre porcilor
    Caci le vor calca in picioare si va vor sfasia pe voi"

    Ca intotdeauna, Biblia are dreptate. Chiar si o simpla conversatie cu un tampit se reduceinevitabil la balacareala ieftina si timp pierdut. De la un om te astepti la un raspuns de om. De la un porc primesti doar duhoare si noroi.
    0 0
  • AndreiRN
    Adevarul?
    Adica sa intelegem ca tu, zorzonel lucrezi la o ferma de porci?
    Sau tu vrei sa spui ca te tragi din Adam si Eva care au facut sex cu copii lor pt a crea o populatie de degenerati?
    1 2
  • @ Retardel
    "Concluziile munci mele ajung rapoarte citite si rascitite de multi in lumea asta si pt unii sunt chiar litera de lege"
    Nu va ganditi la cine stie ce minunatii..."savantu' " vorbea despre banalul tahograf de pe camionu' pe care-l conduce...
    Oricum...de apreciat ca prostanacul a scris corect "unii" ca de obicei nu prea stie el cu ce sa mananca iii-le astea...
    "Haha"lera prostanaca cu concluzii bine platite :-))))))
    6 0
  • AndreiRN
    Pinochio
    Asa cum am prezis acest "gaabi" nu este un om de cuvant.
    Pana acuma de cateva ori sa laudat din frustrare ca nu mai imi citeste posturile dar el cu mare sete de cum ajunge in fatza netului imi cauta si imi soarbe ......... postarile.
    Bravo lui si eu prezic ca daca o va mentine asa are mari sanse sa trezeasca parte din neuronii atrofiati.
    Cu sufletul la gura astept sa-i citesc perlele virtuale.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru