Programul Q by Aston Martin: personalizare de lux pentru modelele mărcii

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 03.03.2012
Aston Martin va prezenta la Geneva două mașini personalizate în cadrul programului special Q by Astin Martin. Acestea vin cu elemente de lux care și cu modificări cu gust extrem de interesante.

Principala noutate a celor de la Aston Martin la Geneva nu va fi un model anume, ci noul serviciu de personalizare de lux a modelelor mărcii britanice. Nu e vorba însă de personalizarea clasică, care include alegerea culorilor exterioare și a nuanțelor pentru interior, ci de transformarea mașinii într-un adevărat model de colecție prin adăugarea unor elemente de lux create de artiști.

Serviciul se numește oficial Q by Aston Martin și le este dedicat clienților care vor o mașină cu adevărat unică. De la alegerea unor artificii coloristice inedite până la adăugarea unor elemente interioare care transforma mașina deja foarte scumpă într-un obiect de cult pentru pasionații mărcii, clienții vor avea la dispoziție - spune comunicatul oficial - un număr virtual nelimitat de posibilități de transformare a mașinii. Evident, chiar dacă preferințele clientului primează, designerii nu vor accepta decât schimbări care se potrivesc 100% cu ideea filosofiei brandului britanic.

Pentru a prezenta capacitățile de personalizare pe care le are serviciul Q by Aston Martin, britanicii vor aduce la Salonul de la Geneva un exemplar Virage și unul Cygnet complet modificate. Modelul sport vine cu o nuanță exterioară Marina Blue satinată, cu cvorașe din piele, un suport special pentru bagaje, elemente galbene contrastante, o cameră care filmează de la nivelul oglinzii fără întrerupere când motorul e pornit și scaune dezvoltate special pentru a părea ca fac parte din dotarea unui concept, nu a unui model de serie.

Pe de altă parte, exemplarul Cygnet modificat prin programul Q by Aston Martin pentru a fi expus la Geneva poartă numele Cherry Tree. Acesta vine cu o ambianță feminină impusă de pielea cu imprimeuri florale de pe plafon și uși, de scaunele care au pe tetiere de asemenea un motiv floral interesant și de setul de trei bagaje dedicat special acestui proiect. Nu în ultimul rând, o bicicletă pliabilă Brompton completează peisajul.

via | Aston Martin

Comentarii (2)

  • Sacose pe portbagaj
    .... ca pe vechile dacii, cand aveai prea multe papornite...

    Daca vrei sa cari mai multe bagaje un Range Rover este mai potrivit...

    In rest, calitate exceptionala si preturi pe masura..
    2 0
  • Aston
    http://www.facebook.com/AstonMartinRomania
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru