Salonul Auto de la Geneva 2013

Aston Martin Vanquish Centenary - ediţie specială pentru 100 de ani de existenţă

Publicat Miercuri, 16.01.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Aston Martin Vanquish Centenary - ediţie specială pentru 100 de ani de existenţă - Poza 1
Aston Martin Vanquish Centenary - ediţie specială pentru 100 de ani de existenţă - Poza 2
Aston Martin Vanquish Centenary - ediţie specială pentru 100 de ani de existenţă - Poza 3
Aston Martin Vanquish Centenary - ediţie specială pentru 100 de ani de existenţă - Poza 4
Aston Martin a lansat Vanquish Centenary Edition, o versiune specială care sărbătoreşte cei 100 de ani de existenţă ai brandului britanic.

Anul acesta va fi unul extrem de important pentru Aston Martin. Celebrul constructor britanic sărbătoreşte 100 de ani de existenţă cu o versiune specială, închinată fondatorilor brandului: Lionel Martin şi Robert Bamford.

Botezată Centenary Edition, versiunea specială debutează mai întâi pe noul Vanquish, urmând ca până la sfârşitul anului toate modelele Aston să beneficieze de această echipare aniversară.

Noul Vanquish Centenary vine cu o vopsea specială, aplicată gradual, pentru care a fost nevoie de 68 de ore de muncă în atelierul de vopsitorie. Asta înseamnă cu 18 ore mai mult decât ar fi durat procesul normal de vopsire.

Esential 68 de ore durează procesul de vopsire al noului Aston Martin Vanquish Centenary.
50 de ore durează procesul de vopsire al unui Vanquish standard.
Nuanţa caroseriei este una extrem de rară, alături de care britanicii au aplicat şi o inserţie de argint, atât pe aripile faţă cât şi pe capotă.

La interior, Aston Martin Vaquish Centenary foloseşte pentru scaune, bord şi feţele uşilor pielea Deep Soft de culoare neagră.

Este un material exclusivist, întâlnit până acum doar pe vârful de gamă Aston Martin One-77. Nu lipseşte nici broderia din argint pe tetiere şi nici cusăturile contrastante de culoare gri.

Şi pentru că tot acest pachet trebuie să sublinieze exclusivitate, Aston Martin a placat fiecare maşină cu un număr de identificare. Plăcuţa este şi ea din argint, asemeni pragurilor.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via Aston Martin


Comentarii (1)

  • Frumos foc modelul.Mi-l doresc.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru