Salonul Auto de la Geneva 2013

Rolls Royce Wraith - două noi teasere dezvăluie modelul aşteptat la Geneva

Publicat Marti, 19.02.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 4
Rolls Royce Wraith - două noi teasere dezvăluie modelul aşteptat la Geneva - Poza 1
Rolls Royce Wraith - două noi teasere dezvăluie modelul aşteptat la Geneva - Poza 2
Rolls Royce Wraith - două noi teasere dezvăluie modelul aşteptat la Geneva - Poza 3
Rolls Royce Wraith - două noi teasere dezvăluie modelul aşteptat la Geneva - Poza 4
Rolls Royce a publicat două noi imagini ale viitorului Wraith, model ce va debuta în cadrul Salonului de la Geneva, luna viitoare. Imaginile trădează aspectul interior al viitorului coupe de lux.

În aşteptarea ”Celui mai puternic şi mai rapid Rolls Royce din istorie”, programat să debuteze în prima zi de presă a Salonului Auto de la Geneva, constructorul britanic de lux a mai dezvăluit două imagini de tip teaser ale misteriosului model, botezat Wraith.

Una din fotografii trădează panoul unei portiere, îmbrăcat într-o suprafaţă din lemn şi acoperită pe alocuri cu piele fină ”Phantom Grade”. Întreg ansamblul ce capitonează uşa se numeşte ”Canadel Panelling” şi face trimitere la iahturile de lux, după cum declară chiar oficialii brandului.

Urmareste Automarket
Cea de-a doua imagine dezvăluie o porţiune din planşa de bord, în mijlocul căreia tronează încastrat un ceas analog, înconjurat de o inserţie cromată.
Ceasul se remarcă prin acele de culoare Blood Orange, vopsite astfel pentru a aduce un omagiu tradiţiei companiei în domeniul aviaţiei, dar şi pentru a trăda caracterul dinamic al limuzinei.

Sub capota viitorului Wraith ar urma să se regăsească un motor V12 twin-turbo, de 6.6 litri, capabil să dezvolte aproximativ 608 cai putere. Suficient pentru a permite limuzinei de peste 2300 de kilograme să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 4.7 secunde.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.


via Rolls Royce


Comentarii (4)

  • Adrian
    O sa fie un Ghost coupe. Si sigur va arata senzational ... doar e un Rolls.
    9 0
  • Interesanta lucrare.Nu am mai vazut pana acum la vreo masina de lux aproape toata masca usii din lemn.
    7 0
  • Interesanta lucrare.Nu am mai vazut pana acum la vreo masina de lux aproape toata masca usii din lemn.
    3 1
  • o fi limuzina... sau mai degraba coupe...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru