Salonul Auto de la Geneva 2014

GENEVA 2014 LIVE: Viitorul designului Skoda ne zâmbeşte prin conceptul VisionC

Publicat Miercuri, 05.03.2014
de Mircea Meșter
Comenteaza 4

Salonul Auto de la Geneva a fost burduşit cu premiere mondiale de serie şi cu concepte - vreo 80 la număr - însă nu multe au atrqas blitz-urile fotografilor aşa cum a făcut-o Skoda VisionC, ultimul prototip ieşit din mâna lui Jozef Kaban, omul care se ocupă de designul Skoda după ce a desenat, printre altele, Bugatti Veyron.

Studiul de design ne arată la ce trebuie să ne aşteptăm în viitorul apropiat din partea mărcii Skoda la nivel de design, iar dacă linia de modele a mărcii din Cehia se va apropia de ceea ce ne arată VisionC Concept ne vom putea declara mulţumiţi de rezultate. Apropo, următorul model de serie programat în gama Skoda este Fabia. Rămâne să vedem dacă noua Fabia prinde ceva din VisionC sau dacă va trebui să aşeptăm pentru noul Superb şi eventual pentru viitorul Octavia facelift.

Apropo de Octavia, noua generaţie a compactei a primit la Geneva o versiune Combi Scout, destinată familiştilor cu spirit de aventură. Am surprins-o în câteva fotografii pe care vi le prezentăm mai jos.


Comentarii (4)

  • Arata interesant conceptul.

    Imi aduce aminte de robotul Marvin din "hitchhiker's guide to the galaxy" dupa faruri :)
    http://www.imdb.com/media/rm2327943424/ch0007553
    2 0
  • Bubustiuc
    Oh doamne, trebuie sa-mi iau o Octavia pana nu o uratesc si mai tare..
    5 2
  • Crystyann
    Da-l incolo de concept..uite ce bine arata Scout-ul ala.
    Maine mi-as lua un 2.0TDI 184CP 4x4 DSG :)....doar ca momentan nu se comanda si am uitat un mic detaliu : nu dispun de capitalul necesar
    0 0
  • Cristi C
    Eu cred ca arata bine, dar gusturile nu se discuta, fiecare are parerea lui... Problema cea mai mare la Skoda nu este design-ul si cum arata, ci PRETUL. Tocmai configuram o Octavia Ambition TDI 1.6 (deci un nivel scazut, slaba si ca motorizare si ca dotari), plus am adaugat eu cateva dotari (jante alaris, clima si senzori parcare = nimic exagerat). PRET : 23.300 EURO !!!! Nebunie curata!...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru