Salonul Auto de la Geneva 2014

Range Rover Evoque Autobiography Dynamic, ediţie specială de 285 CP

Publicat Marti, 18.02.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 4
Range Rover Evoque Autobiography Dynamic, ediţie specială de 285 CP - Poza 1
Range Rover va expune la Geneva primul Evoque oferit cu nivelul de echipare Autobiography. Versiunea va fi însă una specială, animată de un motor de 285 de cai şi botezată Dynamic.

Range Rover aduce la Geneva un nou nivel de echipare pentru modelul Evoque. Crossover-ul premium se va bucura şi el de ediţia Autobiography, întâlnită deja pe fraţii mai mari. Ea va fi expusă la standul britanicilor alături de o versiune specială, botezată Dynamic şi adresată celor pasionaţi de senzaţii tari.

Noul Range Rover Evoque Autobiography Dynamic va fi animat de cunoscutul motor cu patru cilindri de 2.0 litri turbo, modificat însă pentru a oferi un total de 285 de cai şi 400 de Nm. Asta înseamnă cu 45 de cai şi 60 de Nm mai mult decât oferea până în prezent versiunea standard.

Esential 285 de cai putere oferă noul Range Rover Evoque Autobiography Dynamic.
400 de Nm oferă Range Rover Evoque Autobiography Dynamic.
Resursele sunt administrate cu ajutorul aceleiaşi cutii automate ZF cu nouă rapoarte, care transmite resursele unui sistem de tracţiune integrală, oferit standard pe acest model.
Pentru a putea face faţă noului bagaj de putere, Evoque Autobiography Dynamic va beneficia şi de o suspensie ceva mai rigidă şi o direcţie revizuită pentru mai multă precizie. De frânare se vor ocupa noile discuri de frână de 350 de mm şi sistemul torque vectoring.

Oferit într-o culoare de caroserie portocalie, modelul garantează o serie de noutăţi premium la interior. Printre ele se numără tapiţeria din piele fină, disponibilă în şase culori, scaunele ce pot fi oferite cu patru cusături diferite, pragurile laterale iluminate şi tetierele embosate cu logo-ul Autobiography.


Comentarii (4)

  • @ AM
    De noul Land Rover Discovery XXV Edition nu spuneti nimic ?
    4 1
  • Scorpionul.negru, CORECT . Sper ca automarket sa prezinte si Discovery XXV Edition un model special si aratos al gamei .

    In rest, parca am mai precizat ca oferta lui Evoque este mai larga fata de cea a competitorilor. Ei bine, de vina pentru aceasta este pe langa design-ul masinii care iese din comun inca de la prima vedere prin aspectul british, si o calitate de fabricatie mult mai buna decat cea a masinilor germane, japoneze, americane, etc si chiar configurarea mai complexa. Oricum acest model este un produs aproape complet nou care ofera caracteristici bune la toate capitolele. Revin din nou la partea de design care este mult avansat concurentei din Suedia, sau Germania pentru ca ofera o linie a caroseriei care trebuie sa atraga in primul rand clientii din Europa.

    Sa auzim numai de bine!
    3 6
  • @inexo-cuantic...esti dator cu un raspuns. Astept sa lamuresti niste afirmatii....Altfel le consider, ca deobicei, niste minciuni sfruntate. Dovedeste ca esti un tip onest si ca ceea ce declari iti apartine.

    strict la subiect...despre ce concurenta din Suedia faci referire?
    3 1
  • kumite
    Asta vorbeste mult si fara rost.Mai era unul ca el.A fost chiar presedinte.Punem pariu ca nici macar nu a pus mana pe un Land Rover? Sa vrei sa ajungi a la Jeremy Clarckson(de Bucale ,in cazul nostru) ai nevoie de o facultate.Chiar si facultatea de litere e cam putin pe langa ce are el.El deja este cu mult innaintea tuturor.El deja stie totul despre modelele si motoarele care inca nu au aparut oficial pe piata.
    Ajuta-l pe omul ala care are problem cu Roverul! Nu fi egoist!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru