100% pentru jocuri

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 01.12.2006
Suzuki SX4 reprezinta platforma perfecta pentru un sistem supercomplex de console de joc. Dovada? Noul SX4 Xbox, tunat special pentru gameri.

Visul oricarui sofer care isi duce copilul pe bancheta din spate este sa detina doua monitoare in tetiere si o consola de jocuri conectata la acestea. In aceste conditii, drumurile ar deveni brusc o placere pentru toata lumea. ASC, o casa americana de tuning, s-a gandit la aceasta varianta si s-a hotarat sa tuneze un Suzuki SX4 cu cele mai noi descoperiri in domeniul adaptarii consolelor de joc la dotarile unei masini.

Japonezii s-au aliat in acest sens cu Microsoft si al sau XBox, o alegere interesanta avand in vedere ca acest lucru se intampla in timpul bataliei febrile la nivel mondial intre Sony PlayStation 3 si Nintendo Wii. Consola posterioara este conectata la doua joypad-uri wireless. Totul se desfasoara intr-un cadru perfect pentru adevaratii gameri, monitoarele de 14 inch si sistemele audio Alpine reprezentand elementele principale ale peisajului.

Foarte interesanta solutia gasita pentru locurile din fata. O maneta de control (cu butoanele aferente) se afla pe volan, cealalta fiind clasica, conectata la sistemul amplasat central.

Monitorul pentru pasagerii din fata este inlocuit de o imagine proiectata de la baza plafonului spre interiorul capotei.

Comentarii (3)

  • ...
    monitoare de 14 is un cadru perfect pt adevaratii gameri?!!?!?!?!?k sofer e naspa k nu poti sa te joci decat dak esti in stationare.singurul lucru k lumea e proiectorul care proiectiaza spre interiorul capotei , in rest o vad k inca un lucru exagerat la maximum si mega inutil,ceva pt maniaci si oameni care nu au ce face cu timpul lor
    0 0
  • trafic
    la ce trafic este in bucuresti, cred ca poate fi o idee buna pentru "pasagerii din fata"
    0 0
  • Playstation
    Asteptam si replica celor de la Playstation
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru