207 CC Epure Concept

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.09.2006
Constructorul francez va lansa la Paris un concept foarte apropiat ca forma de viitorul 207 CC de serie. Acesta poarta numele Epure.

Atunci cand Peugeot a lansat pe piata versiunea CC a lui 206, aceasta a reprezentat o revolutie prin prisma faptului ca modelul “declinat” era o varianta a unuia dintre cele mai de succes modele Peugeot construite vreodata. Ei bine, noul 207 CC, aflat deocamdata la stadiul de concept – de unde vine si denumirea Epure - isi propune exact acelasi lucru. Sa continue revolutia in acest segment.

Linia generala aminteste de versiunea hatchback, elementul care personalizeaza prototipul francez fiind insa plafonul care dispune de un plafon cu sistem de deschidere asemanator versiunii CC a lui 206.

Inima prototipului (a carui forma este, totusi, foarte apropiata de cea a viitoarei versiuni de serie) e o unitate GENEPAC care functioneaza pe baza de hidrogen, cele cinci baterii de gaz aflandu-se postate sub portbagaj. Gradul de eficienta al acestui motor ajunge la 50%, ajutand conceptul sa atinga 130 km/h viteza maxima cu o autonomie de 350 de kilometri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru