21 de persoane intr-un Mini!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 30.01.2007
Stiti cati oameni intra intr-un Mini? Englezii au reusit sa duca la maximum acest numar si au ajuns la o concuzie incredibila: in Mini incap 21 de persoane!

Desi noul Mini este un succes la nivel de piata mondiala, capacitatile sale au fost puse intotdeauna sub semnul intrebarii din punctul de vedere al spatiului interior si al celui de incarcare. Ei bine, britanicii - poporul care a inventat aceasta mica nebunie pe roti care a vrajit o intreaga industrie - au hotarat sa puna capat speculatiilor si au reusit un mic mare record mondial.

Noul Mini a reusit sa primeasca in habitaclu nu mai putin de 21 de persoane. Nu avem nicio informatie legata de modul in care cele 21 de persoane au reusit sa iasa din masina sau despre pozitiile celor care au stat la baza banchetei din spate, insa din moment ce recordul a fost omologat, totul s-a terminat cu bine.

Comentarii (6)

  • YMihai
    partz...
    ...au stat nas in partz...
    0 0
  • idlaurentiu83
    au mai fost....
    au mai fost intr-un trabant acum cativa ani tot asa vreo 15-20 de persoane, acum vor cu toti sa bata recorduri, sa incerce intr-una de jucarie :)
    0 0
  • BOGDAN
    MINI
    Stai linistiti ca prima incercare a fost tot cu un MINI, in anii 60
    0 0
  • a mai fost...
    pai acu cativa ani mai era tot intr-un mini vreo 20 si ceva de oameni si intr-un VW Kafer au reusit ceva similar da mai si mergea k unu din aia multi statea la pedale altu la skimbator si unu la volan si a mers cu atati oameni
    0 0
  • vai de cei de jos
    inca o incercare stupida irelevanta pt oameni fara cap ,toata chestia aici e de pozitionare ,a stat un destept ceva timp si a calculat volumul si cum sa dispuna oameni in masina sa foloseasca spatiu la maxim ,cei care au fost in masina sigur au fost alesi prin metoda cantarului.....
    0 0
  • AndreiRN
    Nu e corect.
    Da, dar erau barbati.
    Acuma sa vedem cate femei intra la aceasi inghesuiala? Mai ales din alea la sfert de tona. Atunci vezi un test amuzant.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru