5 showroom-uri DaimlerChrysler in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.04.2007
Daimler Chrysler Romania va lansa inca cinci showroom-uri in Romania daca piata evolueaza pozitiv.

DaimlerChrysler Romania Automotive isi va extinde reteaua cu inca cinci dealeri daca piata romaneasca va avea o evolutie buna in acest an. Importatorul va ajunge astfel la 18 concesiuni in toata tara, numar considerat optim, de Michael Grewe directorul general al companiei. Tot Grewe a mentionat ca "investitia medie intr-un showroom complex se ridica la circa cinci milioane de euro".

DaimlerChrysler Romania Automotive, un joint-venture intre concernul german si firma AutoRom, din grupul TiriacAuto, a preluat la 1 ianuarie 2007 activitatile de import, marketing si vanzari pentru marcile Mercedes-Benz, Smart, Chrysler, Jeep, Dodge si Fuso.

DaimlerChrysler controleaza 51% dintre titlurile noii companii. Compania, care a lansat, joi, noul model din segmentul mediu Mercedes Benz Clasa C, estimeaza pentru acest an vanzari de 6.500 de maºini, din care 2.000 de unitati Mercedes Benz.

Vanzarile de masini vor fi impulsionate de lansarea unor noi modele. In luna mai va intra pe piata noul Jeep Wrangler cu doua si patru usi, noul SUV Jeep Compass, care va viza mai ales femeile, si varianta masculina a acestuia, Patriot, cu un nivel de echipare off-road superior, precum si un face-lift al modelului Grand Cherokee in iarna.

Gama de modele Chrysler va fi extinsã cu noul Sebring, in versiunile sedan (in luna mai) si cabrio (in luna septembrie) iar Dodge va aduce modelele Nitro si Avenger.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru