90 de ani de BMW

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 20.07.2007
Acum exact 90 de ani, compania germana fondata de Karl Rapp isi schimba numele. Astazi, acesta e arhicunoscut: BMW.

BMW sarbatoreste. Maine, 21 iulie 2007, se implinesc exact 90 de ani de cand producatorul german a adoptat numele pe care il cunoastem astazi. In 1917, denumirea "BMW" a fost inregistrata ca marca iar managerii companiei au primit o scrisoare de confirmare in care li se spunea ca fiecare produs al fabricii va purta de atunci inainte numele "BMW".

Compania a fost fondata de Karl Rapp si producea motoare V12 pentru Austro-Daimler. Atunci cand in companie au intrat ca asociati Camillo Castiglioni, Cornelius Jagdmann si Max Fritz, numele acesteia s-a schimbat in BMW, un acronim al "Bayerische Motoren Werke".

Comentarii (5)

  • laurro
    la multi ani !!!
    ..ca meritati ! speram sa ne incatati cu realizarile voastre si sa ne bucurati viata multi ani de acum in colo !! succes BMW !
    0 0
  • flaviu
    asha asha
    multzi ani inainte bayerische motoren werke!!!!!!
    0 0
  • Andrei
    LA MULTI ANI !!!
    >> BMW
    0 0
  • SA TRAIASCA !!!
    andi_tl
    LA MULTI ANI BMW !!! Ne-ai incantat, ne incanti si ne vei incanta privirea cu performantele si clasa de care dai dovada .
    0 0
  • georg3
    super tare
    fac cele mai fumoase masini din loome bafta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru