A furat 67 milioane dolari!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 24.11.2006
Un fost manager al diviziei europene DaimlerChrysler a fost arestat pentru o frauda imensa, circa 67 milioane de dolari.
Un manager de 41 de ani care lucra pentru DaimlerChrysler in Europa a fost arestat si acuzat pentru fals in documente si deturnare de fonduri.

Suma pentru care fostul manager este acuzat ca ar fi deturnat-o se ridica la circa 67 milioane de dolari. Inca trei angajati au fost arestati fiind acuzati ca au cooperat cu managerul in frauda pe care a comis-o. Un procuror s-a angajat sa recupereze macar jumatate din aceasta cifra imensa, dar un purtator de cuvant al companiei a spus ca DaimlerChrysler vrea toata suma inapoi.

Suspectul era pus sub cercetari de aproximativ un an de catre procuratura din Stuttgart. Principala metoda prin care fura banii erau reprezentata de chitante false care acopereau plata pentru servicii pentru computere, in perioada 2000 – 2005. Aceste reparatii nu au fost niciodata efectuate.

Comentarii (1)

  • Nemtii
    Hahahahahaha , nemtii fura ! D`ia ies din ce in ce mai " bine " la toate testele !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru