A inceput caravana Ferrari!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 30.01.2007
Sarbatorirea a 60 de ani de existenta a inceput la Ferrari prin startul caravanei cu 10.000 de participanti si lansarea unei editii speciale 612 Scaglietti.
V-am anuntat cu ceva timp in urma cum isi va celebra Ferrari implinirea a 60 de ani de existenta. Sarbatoarea „calutului cabrat” a inceput la Abu Dhabi si a avut in program lansarea unei editii speciale a modelului 612 Scaglietti GT.

60 de modele 612 Scaglietti unice s-au alaturat carvanei Ferrari care va strabate China, Japonia, Australia, Africa de Sud, America si toata Europa.

Fiecare model 612 Scaglietti are inscriptionata in interior o emblema care marcheaza evenimente istorice, incluzand grand-prix-uri castigate de scuderia italiana. Aceasta marcheaza victorii incepand cu Ascari si terminand cu Schumacher.

Maratonul a inceput de la ambasada italiana din Abu Dhabi si va avea ca participanti impresionantul numar de 10.000 de propietari Ferrari. Sfarsitul acestei aventuri va avea loc in luna iunie in cartierul general Ferrari de la Maranello.

Comentarii (1)

  • No coment
    No Coment
    pe bune NoComent!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru