A innebunit lupul! Audi R8 a fost tunat

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 03.08.2007
Casa germana Kicherer a luat la intrebari bestia. R8-ul a suferit operatii intense pentru imbunatirea aerodinamicii.

Una dintre cele mai incredibile masini de serie facute vreodata a ajuns pe mana tunerilor. Este vorba de super-sportivul Audi R8.

Modelul german a fost aranjat de casa de tuning Kicherer. Specialistii de la Kicherer au inceput lucrul in tunelul aerodinamic, pentru a crea noi componente care sa duca la imbunatatirea performantelor aerodinamice si pentru a da un stil mai agresiv exteriorului.

Spoilerul de provenienta Kicherer de pe fata reduce cu 15% distanta de la axul frontal la pamant. De asemenea, a fost implementat un eleron spate care sa sporeasca apasarea aerodinamica. Tunerii germani au umblat si la jantele standard a lui R8. Acestea au fost inlocuite cu unele de 20 inch incaltate de pneuri Pirelli de 325 mm pe spate si de 235 mm pe fata. Pentru a imbunatati manevrabilitatea au fost atasate amortizoare speciale H&R.

Comentarii (4)

  • Cum naiba pneuri Michelin daca pe cauciucuri scrie Pirelli PZERO?
    0 0
  • da
    asa este Pirelli si nu Michelin !
    0 0
  • habar nu aveti
    Voi nu prea aveti nici o treaba cu lumea auto...puneti numai filmulete luate dp youtube.Pai de cand au tunat cei de la ABT R8?!?Si btw arata si mai bine
    0 0
  • si pe la motor nimik?:D yo zic k e fain,da culorile sunt cam sumbre...prefer ceva mai viu colorat sau poate un negru metalic cu ceva albastru si rosu inchis
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru