A8 se aude cel mai bine

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.06.2006
A fost acordat premiul pentru cel mai bun sistem audio auto din lume. Acesta ii revine pachetului dezvoltat de Bang & Olufsen pentru modelul Audi A8.

Sistemul dezvoltat de Bang & Olufsen pentru Audi A8 a fost ales cea mai buna instalatie de sonorizare auto din lume. Premiul a fost acordat, pentru al saptelea an consecutiv, de revista americana Autoworld, din juriu facand parte 69 de jurnalisti de specialitate.

Sistemul gandit special pentru nava amiral a celor de la Audi este format din 14 boxe de inalta calitate, si doua amplificatoare care pot scoate o putere de 1100 W. Primul dintre aceste amplificatoare dispune de patru canale a 125 W pentru cele patru boxe din partea posterioara a habitaclului. Al doilea amplificator (DSP, pentru cunoscatori) are rolul de a controla semnalul pentru boxele surround prin cele noua nivele finale, fiecare de 35 W.

Sistemul Bang and Olufsen este disponibil ca optiune pentru 6100 de euro. Daca aveti bani pentru un A8, este pacat sa treceti cu privirea acest sistem.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru