AAA Auto s-ar putea retrage din Romania

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 20.06.2008
AAA Auto ramane deocamdata in Romania, dar in viitorul apropiat s-ar putea retrage de pe piata autohtona.

Esential

4.9 milioane de euro a pierdut anul trecut AAA Auto.

Principalul distribuitor de automobile second-hand din Europa de Est, AAA Auto, nu pregateste inca retragerea din Romania si Polonia, asa cum s-a zvonit, dar va lua in considerare aceasta posibilitate daca pierderile celor doua divizii vor continua sa creasca. 

Posibilitatea iesirii de pe pietele din Romania si Polonia, unde compania inregistreaza pierderi, a fost anuntata  de Kamil Ziegler, membru in consiliul de administratie al AAA Auto.

"Aceasta informatie a cauzat ingrijorare in tarile respective. Decizia finala nu a fost luata. Domnul Ziegler a vorbit doar la modul ipotetic . Decizia in acest caz se va lua in iulie", a declarat pentru Mediafax Jaroslav Smutny, purtatorul de cuvant al companiei cehe.

AAA Auto, companie care opereaza in Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia si Romania, a trecut pe pierderi anul trecut, cu un rezultat negativ de 4,9 milioane euro.

Compania a vandut anul trecut 79.871 masini, cu 29% mai mult ca in 2006, in timp ce numarul de centre de vanzare a crescut de la 20 la 45.

Comentarii (7)

  • carfan
    sa vina altii mai buni
    0 0
  • lasa
    decat vechiturile lor infecte mai bine loganuri noi.
    1 0
  • Octavian Brânzei
    Nici o pagubă
    La preţurile pe care le practică nici nu e de mirare că merg în pierdere! Să plece sănătoşi!
    0 0
  • Dragos
    Decat LOGAN,mai bine pe jos.
    0 1
  • Da, daaaa
    Fragment: "Aceasta informatie a cauzat ingrijorare in tarile respective.... Jaroslav Smutny" BULLSHIT!!! Daca au pierderi nu aduc bani la buget si nu au nici clienti, deci ... nue nimeni ingrijorat. Vreti sa va retrageti? Calatorie sprancenata. Sa veniti cand v-om chema noi ... sau mai bine cand scadeti preturile.
    0 0
  • Absinth
    Polititca agresiva fata de client
    Polititca firmei este foarte agresiva fata de client, sunt interesati azi, acum sa-i vanda o masina, nu-i intereseaza ca pretul este mare, clientul o sa aiba rate mari. Ei credeau ca romanii sunt mai bine pregatiti, dar s-au inselat. Le dorim CALATORIE PLACUTA in tara lor ;)
    0 0
  • AAAShop.ro - your absinth shop
    Agresivi, nesimtiti, sunt mai rai decat samsarii din vitan :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru