AAA Auto va fi listata la burse est-europene

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 29.08.2007
Compania olandeza va lista 28,1% din actiunile proprii la bursele din Praga si Budapesta.

Compania AAA Auto, inregistrata in Olanda, care controleaza grupul de distributie de autoturisme de ocazie, prezent si in Romania, va lista 28,1% din actiunile proprii la bursele de la Praga si Budapesta, prin oferta publica initiala, anunta Mediafax.

Debutul tranzactiilor neoficiale cu actiunile AAA Auto la Bursa de Valori de la Praga este programat pentru 24 septembrie. La Bursa de Valori de la Budapesta nu se vor realiza tranzactii neoficiale, adica operatiunile realizate inainte de listarea oficiala a titlurilor. Aceste tranzactii sunt conditionate de admiterea oficiala a actiunilor la bursa. Prima sedinta oficiala de tranzactii cu titluri AAA Auto va avea loc pe 26 septembrie, pe ambele platforme bursiere.

"Prin realizarea ofertei initiale, compania va obtine capitalul necesar pentru dezvoltarea noilor oportunitati comerciale pe pietele noastre din Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania si Polonia, precum si pentru finantarea programului de expansiune in Europa de Sud si Est", a declarat fondatorul si presedintele consiliului director al AAA Auto, Anthony James Denny.

In Romania, compania detine trei centre de vanzari, doua la Bucuresti si unul la Brasov, reteaua de vanzari urmand sa fie extinsa cu inca cinci locatii pana la sfarsitul anului viitor. AAA Auto Group controleaza 31 de filiale in cinci tari, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania, in cei 14 ani de activitate livrand peste 720.000 de masini.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru