Abarth vrea modele proprii

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 03.08.2007
Dupa ce Fiat a renascut Abarth prin viitoarele versiuni sport ale lui 500 si Grande Punto, marca italiana ar putea scoate modele de sine statatoare.

Dupa ce Fiat a anuntat oficial ca divizia Abarth va renaste odata cu lansarea noului 500, care va beneficia de o versiune sportiva creata si vanduta chiar sub marca Abarth, italienii au de gand sa creeze cate o astfel de varianta pentru fiecare masina pe care o vor scoate in viitor. Informatiile inedite despre Abarth continua insa.

Luca De Meo, brand managerul Fiat, a afirmat intr-un interviu ca este foarte posibil ca Abarth sa scoata in viitor modele proprii exclusive.

Primul dintre acestea ar putea fi chiar Abarth Roadster, conceput acum cateva luni sub forma de concept (Abarth SS Concept) de studentii de la Instituto Europeo de Design din Torino (vezi foto). Acesta ar putea avea un motor de 185 de cai derivat din actualele T-Jet-uri de la Fiat dar si variante mai slabe, de 145-155 CP.

Continuarea, in saptamanile urmatoare.

Comentarii (1)

  • Minunat
    ar fi daca arpune motorul vechi turbo 2 litri, 16V, 185 cp care s-a utilizat pe Coupe. Masina din imagine are ceva din liniile aceleia.

    Ultimul Abarth a fost un stilo de 170 CP care era depasit in clasa lui la momentul lansarii. Ar fi cazul sa vina cu ceva complet nou.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru