Accident fara permis pentru un japonez de 100 de ani

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.12.2007
Un japonez de 100 de ani a accidentat un copil. El conducea fara permis in urma unui alt accident, pretrecut in august.

Esential

100 de ani are Masaru Mori, japonezul care circula fara permis

Un japonez de 100 de ani a provocat ieri un accident in care un copil de sapte ani a fost ranit usor. Este al doilea accident usor pe care il provoaca Masaru Mori in ultimele 4 luni, acesta sustinand ca sofeaza in continuare "pentru ca acest lucru ma face sa nu devin senil".

Japonezul nu a scapat insa usor, deoarece permisul i-a fost ridicat de politie in august, dupa primul accident provocat de acesta. In aceste conditii, faptul ca a condus fara permis i-a facut pe pilotisti sa il aresteze si sa ordone familiei sa scape de masina pe care Hori o conducea in fiecare zi. "Niciodata nu voi mai conduce fara permis", a spus japonezul in fata politiei.

Marea sa problema ar putea fi insa o noua lege japoneza care spune ca toti conducatorii auto care au peste 75 de ani vor trebui sa treaca periodic prin examene psihice pentru a-si prelungi valabilitatea carnetului de conducere.

Comentarii (3)

  • bbbobbbo
    orban
    las' ca la noi e si mai nasol, vezi cazul ludovic orban - macar japonezul de 100 de ani nu este ministru
    0 0
  • BobbyRo
    Mda...
    La noi se moare la 50-65 de ani de infarct sau mai stiu eu ce alte afectiuni idioate si ne inchinam cand auzim ca la 100 (!!!) de ani cineva nu numai ca mai traieste ci si conduce masini!! Si bag mana in foc ca nu e cel mai batran din breasla asta... Sa fie asta singura lui problema...
    0 0
  • da
    La noi accidentele le fac pustii gaozari 18-25 de ani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru