Acordul VW-Proton a cazut

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 01.06.2007
Guvernul Malaeziei a decis sa inchida discutiile cu Volkswagen pentru preluarea Proton, din cauza ofertei mici a germanilor.

Guvernul Malaeziei a decis ca oferta Volkswagen pentru compania Proton nu a fost indeajuns de generoasa si a inchis discutiile cu grupul german.

Proton s-a mai aflat in discutii si cu General Motors si alte firme, dar se credea ca VW va prelua compania din Malaezia. Proton se afla intr-o perioada dificila din cauza instabilitatii de pe piata auto din Malaezia si din cauza concurentei din ce in ce mai mari din partea companiilor japoneze si coreene.

Se cunoaste faptul ca modelele Proton sunt depasite, mai ales la capitolul siguranta si manevrabilitate. Oficialii guvernului din Kuala Lampur au declarat ca in conditiile in care cei de la VW nu sunt interesati sa faca o oferta serioasa, Proton va incepe discutiile cu alte companii.

Printre principalii favoriti in preluarea companiei din Malaezia se numara gigantul american General Motors.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru