Acum se vinde Aston Martin!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 30.01.2007
Licitatia organizata pentru vanzarea companiei Aston Martin se desfasoara in aceste momente. Suma pe care se asteapta Ford sa o obtina este de 1 miliard de dolari.
In aceste momente se desfasoara licitatia pentru achizitionarea marcii Aston Martin. In cateva ore, procesul de vanzare a brandului britanic va fi incheiat, dar surse din jurul companiei sustin ca viitorul propietar nu va fi anuntat decat dupa cateva zile.

Banca de investitii UBS a fost desemnata de Ford sa organizeze aceasta licitatie. Printre licitatorii care au ramas in competitie se numara un consortiu controlat de miliardarul australian James Packer, altul reprezentat de actualul CEO de la Aston, Dr. Ulrich Bez si o a treia parte condusa de miliardarul sirian Simon Halabi. Alte parti interesate sunt unele grupuri britanice sau producatorul de piese si accesorii  Magna.

Momentul vanzarii este unul foarte bun, deoarece Aston Martin trece prin cea mai buna perioada de vanzari din istroria sa, iar suma la care se asteapta sa se faca tranzactia este estimata la 1 miliard de dolari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru