Comentarii (7)

  • Infinity FX
    dar Infinity FX nu e tot SUV coupe? nu cumva X6 a aparut ca si competitor pentru FX? personal mi se pare mult mai reusita ideea de SUV coupe in interpretarea Infinity.
    0 0
  • Acura
    o masina interesanta, sa vedem cum o va primi piata............
    0 0
  • Mda..
    Pana nu vad forma finala, tot X6 is the best pt mine.
    0 0
  • urata
    din punctul meu de vedere si asta si bmw x6 sunt urate cu noroi
    0 0
  • CUV
    Cred ca infinity FX este un SUV clasic care are o forma usor alungita, dar nu are alura aia de coupe in spate, cu fundul "taiat" cum au si X6 si modelul asta de Acura.

    Oricum design-ul X6 este unul foarte excentric, este o masina care fie iti place, fie nu, nu se poate undeva la mijloc. Sincer as prefera un X5, este si mai ieftin si mai placut ochiului, din punctul meu de vedere....
    0 0
  • prototip
    daca intrati pe YouTube - ACURA ZDX - PROTOTYPE Designer interviews Part 1+2 (The Design) , o sa urmariti un interviu cu cei care au "desenat" masina.............
    0 0
  • Etienne
    bizarerii
    Acum toti constructorii se apuca sa construiasca monstruozitati de genul X6? Inteleg design-ul excentric (cum politicos il numea TdM), vezi Vel Satis, Primera (din ultima generatie) si alte cateva modele de genul acesta. Dar sa tai plafonul unui X5 , sa pui unul mai coborat si sa zici ca ai un model nou nu a facut decat Dacia in vremurile de trista amintire (cine isi mai aminteste de 1410 Sport?). Sigur ca BMW are la ora asta o imagine foarte buna si pentru orice bizarerie construita de ei se vor gasi clienti; iar costurile de proiectare probabil ca nu au fost foarte mari deci nu vor inregistra pierderi. Totusi putin bun gust nu ar strica, mai ales la banii ceruti pentru un model de aceasta categorie. riscurile pentru Acura/ Honda sunt mai mari pentru ca au construit masina de la zero. Oricum asta se pare ca nu ii avantajeaza, aspectul fiind la fel de "discutabil".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru