Adio Kinetic! Ford isi schimba designul

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.11.2007
Ford anunta un design comun pentru modelele comercializate in Europa si pentru cele din SUA.

Ford dispune de doua departamente de design distincte, unul pentru modelele comercializate in Europa si unul pentru modelele din SUA. Americanii anunta o schimbare majora in aceasta chestiune.

Brandul american va avea parte pe viitor de o singura linie de design, atat pentru Europa cat si pentru Statele Unite. Astfel, designul „Kinetic”, folosit in Europa, si „Bold American”, folosit in SUA, vor disparea, viitoarele modele Ford urmand sa poarte aceleasi caracteristici.

J. Mays, vicepresedintele departamentuluid e design din cadrul grupului Ford si presedinte al departamentului de creatie, a facut acest anunt, adaugand cei doi responsabili directi de curentele de design de la Ford, Peter Horbury si Martin Smith, vor colabora indeaproape pentru a realiza o linie comuna pentru modelele Ford din intreaga lume.

O prima infatisare a viitorului design Ford este conceptul Verve, prezentat de americani la Frankfurt.

Comentarii (2)

  • Ford schimba...ce?
    Din lateral,cel putin,asa cum se vede din foto,parca privesc un Grande Punto,frumos e drept dar,nu o gaselnita cine stie ce.
    0 0
  • Marius
    hmm
    mai mult seamana cu Leon !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru