Adio Volkswagen GX3!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.07.2006
In ianuarie, cand VW prezenta revolutionarul GX3, toata lumea astepta construirea lui. Modelul nu mai poate fi insa realizat din cauza problemelor legate de legislatia americana.

Volkswagen a anuntat oficial ca nu va mai produce modelul GX3 datorita eventualelor probleme care ar putea aparea pe piata americana.

Masina cu doua locuri si trei roti a fost lansata in ianuarie, la Salonul Auto de la Los Angeles, si a fost primita cu mare entuziasm, reactiile fiind in favoarea constuirii acestui model revolutionar. Wolfgang Bernhard, presedintele Volkswagen, a sperat ca masina va ridica vanzarile companiei in SUA, care au scazut cu 37% intre 2002 si 2005.

Oficialii Volkswagen au declarat ca eventualul proces care ar aparea in SUA datorita designului masinii ar afecta viitorul conceptului si in plus ar avea o consecinta nefasta asupracosturilor de fabricatie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru