Al treilea cee’d: sw

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.09.2006
Kia va prezenta la Paris intreaga familie a “europeanului” cee’d. Dupa versiunile cu trei si cinci usi, a venit randul break-ului sportiv sa iasa la iveala.

Va prezentam a treia versiune de caroserie a lui Kia Cee’d. Dupa cea cu cinci usi (cee’d) si cea cu trei usi, in stilul GTI (pro cee’d), aveti in fata versiunea cee’d sw, varianta break a modelului constructorului coreean.

Kia cee’d sw vine cu o linie asemanatoare cu cea a versiunii hatchback si va fi produs, la fel ca ceilalti membri ai familiei cee’d, in Slovacia, cu incepere din luna septembrie a anului viitor. Versiunea break va fi lunga de 4.47 metri, inalta de 1.49 metri si va avea un ampatament de 2.65 metri, exact aceeasi valoare ca a versiunii cu cinci usi.

Nu este foarte clar care vor fi motorizarile disponibile pe noua versiune, insa se vorbeste de cinci motoare diferite si de trei nivele de echipare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru