Alfa Romeo 4C vine în 2012

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 09.07.2011
Oficialii Alfa Romeo au ieşit la rampă şi au declarat că sportivul 4C va intra în producţia de serie în cel de-al doilea semestru al lui 2012.

La începutul lunii martie, italienii de la Alfa Romeo prezentau în cadrul Salonului Auto de la Geneva 4C Concept. De această dată, oficialii din Cizmă vin şi confirmă că modelul 4C va intra în producţia de serie începând cu al doilea semestru din 2012. Noul Alfa Romeo 4C va marca reîntoarcerea mult aşteptată a constructorului italian în segmentul sportivelor.

Conform datelor publicate de italieni, 4C va dispune de motorul turbo pe benzină de 1.750 centimetri cubi prezent pe Giulietta şi care va produce 235 de cai putere. Nu există încă informaţii cu privire la performanţele noului model Alfa Romeo, însă italienii ne liniştesc şi spun că 4C va fi capabil să ajungă la 250 km/h în condiţiile unei limitări de ordin electronic.

Via | Yahoo

Comentarii (7)

  • Alfa Romeo
    Welcome back
    25 0
  • schumi
    Alfa revine ...
    Hai, mai repede ca trece viata :-).
    27 0
  • Cosmin
    Pe drumul bun
    Alfa se afla pe drumul bun. Tot ce imi mai doresc de la ei e sa scoata cat mai repede urmasul lui 159.
    16 0
  • nelutu popa
    Fara Giugiaro si Pininfarina Alfa Romeo este o marca fara viitor
    0 16
  • no ma
    Si noi care ne-am bucurat degeaba ca incep sa aiba succes. De unde era sa stim ca nelutu popa detine adevarul suprem in industria auto?
    11 0
  • Firestarter
    @nelutu
    Ca idee marca Alfa Romoe a produs prima sa masina in 1910 iar in 1911 participa la prima sa cursa auto. Asta se intampla cu aproape 60 de ani inainte ca studioul Italdesign Giugiaro sa se infiinteze. Intradevar o parte importanta a modelelor marcii milaneze sunt semnate de studiourile Giugiaro, Pininfarina, Zagato si Bertone insa Centro Stile Alfa Romeo a reusit modele remarcabile de-a lungul timpului. Cea mai recenta realizare este acest 4C care mosteneste liniile unui alt model dezvoltat tot de Centro Stile si anume 8C Competizione.
    5 0
  • @nelutu
    Amprenta pe care au pus-o cele 2 case de design asupra marcii italiene nu e contestata de nimeni, dar in continuare Pininfarina colaboreaza cu grupul Fiat si in ultimii ani a ' desenat' in principal modele Maserati si Ferrari ( in ultimii 25 ani doar 2/3 modele Alfa desenate de ei , respectiv Alfa 164 si GTV/ Spider ) iar Giugiaro are in portofliu 4/5 modele Alfa ( 159/Brera , Alfasud, Alfetta ) . Multe dintre modelele Alfa oricum au fost desenate in colaborare cu Centro Stile Alfa.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru