Alfa Romeo 8C Spider va putea fi admirat si in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.03.2010
Autoitalia a anuntat astazi ca unul din cele 500 de exemplare 8C Spider va putea fi admirat in premiera in Romania in cel mai nou showroom Alfa Romeo din cadrul complexului City Gate.

Fanii masinilor italiene au mari motive de bucurie, grupul Autoitalia anuntand astazi oficial ca va aduce in Romania unul dintre cele 500 de exemplare Alfa Romeo Spider.

Modelul decapotabil, bazat pe la fel de exclusivistul 8C Competizione, va fi expus in cadrul showroom-ului Alfa Romeo din interiorul complexului City Gate. Romania este una din putinele tari care au privilegiul de a prezenta si comercializa varful de gama al italienilor, un automobil destinat in special colectionarilor.

Descrisa de cele mai multe ori ca fiind poate cea mai frumoasa masina contemporana, Alfa 8C Spider vine cu o placuta de identificare, care ii atesta originalitatea si aminteste tutror ca exemplarul este cel cu numarul 150 din cele 500 ce urmeaza a fi produse.

Masina ce va fi expusa in Romania vine vopsita intr-o culoare Rosso Competition si promite viitorului cumparator un propulsor V8 de 4.7 litri, ce poate livra pana la 460 de cai putere puntii spate, multumita si cutiei cu sase rapoarte. Resursele ii permit masinii sa atinga 100 de km/h, cu start de pe loc, in doar 4.4 secunde, performanta demna de un supercar adevarat.

Pentru cei interesati, AutoItalia anunta un pret de 220.000 de euro.

Comentarii (7)

  • schumi
    Ocazie
    O ocazie buna sa-mi testez noul obiectiv foto Leica 25mm f 1.4 Abia astept :-)).
    7 2
  • pret
    nu face alfa asta 220k niciodata,iti iei bentley cont gtc cu banii aia,doamne fereste 220k :)) bentley cabrio incepe de la 170k..
    3 8
  • mihai2001
    Cei mai buni
    Italienii sunt si vor ramane liderii mondiali in design.

    La o masina asa frumoasa parca nu mai conteaza nici ce motor are sau ca se strica mai des decat trabantul....e o bijuterie de pus in garaj pur si simplu.
    8 1
  • valentin
    alfa 8 c
    traim intr-o tara de ignoranti si inculti dpdv auto, grupul fiat Produce ferrari, grupul fiat produce alfa, 8 C este un ferrari dpdv TEHNIC cu caroserie schimbata, de aici si pretul care merita mai mult decat un audi A8 cu caroserie de Bentley
    8 2
  • Fantastica! As cumpara-o in loc de un Logan!
    3 1
  • @valentin
    defapt e un maserati , pltforma este derivata din cea de la quattroporte si granturismo, iar motorul, este tot de la maserati, (stiu ca si maserati este in grupul fiat), masina arata fantastic, iar masina mea preferata este varianta copue, chiar daca nu am condus-o niciodata (sau vazut in realitate), pur si simplu stiu ca e
    7 0
  • ce spune clarkson despre 8c http://www.youtube.com/watch?v=nEWvDFLgmBQ :))
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru