Alfa Romeo lanseaza editia speciala Brera Italy Independent

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 13.12.2009
Alfa Romeo a creat o editie speciala a lui Brera, botezata "Italy Independent". Aceasta versiune va fi creata in 900 de exemplare.

Italienii de la Alfa Romeo au creat o editie speciala a lui Brera. Aceasta a fost botezata Italy Independent si a fost inspirata din lumea modei. Oficialii italieni au declarat ca exemplarul va fi produs in 900 de unitati, iar vanzarile vor incepe mai intai in Europa si vor continua in Japonia si Australia.

Pentru realizarea acestui model, italienii vor folosi materiale ca lana, casmir Loro Piana, fibra de carbon si kevlar. La exterior, italienii au montat un set de jante de 18 inch din aliaj de culoare neagra cu un design atractiv, un capac din aluminiu pentru busonul de alimentare si au vopsit etrierele in rosu. La interior, volanul sport imbracat in piele neagra si brodat cu fir de culoare rosie se imbina cu pedalele din aluminiu si tapiteria din piele Poltrona Frau de culoare neagra.

Editia speciala a lui Brera va dispune de doua motorizari: un propulsor de 2.2 litri JTS care livreaza 185 cai putere si un V6 de 3.2 litri care produce 265 cai putere. Clientii vor putea aleage intre o cutie de viteze manuala si o transmisie automata de tipul Q-Tronic.

via | WCF

Comentarii (4)

  • schumi
    Lansare
    Parca l-au mai lansat o data :D.
    2 6
  • abc_e?
    Brera
    superba, pacat de calitatea ei
    3 5
  • schumi
    @abc_e?
    Nu e nici o problema cu calitatea ei. Nu mai asculatati basme de adormit copii. Iar aceasta versiune cu atat mai putin va avea vreo problema de calitate.
    4 4
  • Bagatori de seama
    @abc_e?

    Pasarea malai viseaza....
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru