Alfa trece la tractiunea posterioara

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 29.10.2007
Odata cu 8C Competizione, modelele Alfa Romeo vor trece la solutia tractiunii pe spate. Singura exceptie: Junior, model asteptat in 2008.

Stiri interesante de la Alfa Romeo. Pentru a nu pierde pasul cu baietii ceva mai germani din centrul si nordul Europei, Alfa va trece pe configuratie cu tractiune posterioara incepand cu 8C Competizione.

Se adeveresc astfel zvonurile conform carora Alfa nu incearca doar un experiment odata cu lansarea noii sale sportive cu vrea sa stabileasca o noua linie tehnologica care va fi urmata de intreaga gama in viitor. Astfel, dupa 8C Competizione, urmatorul model care va face cunstinta cu tractiunea posterioara va fi 169, limuzina pe care o pregatesc de zor italienii si care va fi lansata in 2009.

Informatia nu este un simplu zvon, fiind confirmata de managerul de marketing al celor de la Alfa, Renzo Barbirato. Acesta a adaugat faptul ca singurul model din gama Alfa care va mentine sistemul de tractiune pe trenul anterior va fi Junior, modelul de clasa B bazat pe platforma lui Grande Punto care va iesi pe piata anul viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru