Comentarii (3)

  • Poporul
    Ciocoii vechi si noi
    Oamenii n-au ce manca si voi si cu Michelin testati cauciucuri in Letonia?? Puneti umarul la treaba, sa aducem tara pe drumul cel bun!!!
    Cauciucuri exista si la mana a doua, oricum nu conteaza asa de mult, lasati depravarea in masini de lux si treceti la treaba!!
    Debica este mai mult decat suficienta pentru Romania, iar ARO este cel mai bun SUV pentru noi. Mai mult nu meritati!
    9 8
  • ?
    pot sa spun ca pe masina am avut pirelli iar acum am trecut la bf goodrich (doar erau mai ieftine conceptie de roman) diferenta se cunoaste la franare si pe ploaie asa ca mai lasa-ne cu debica ...............si pana la urma poporul isi merita soarta pt un pix si un kg de faina si-au vandut votul........restul e propaganda......si mai spun ca de pe vreamea dacilor am fost un popor de tradatori
    9 0
  • BF Goodrich este divizia americana a lui Michelin iar cum la americani masinile si accesoriile sunt la 60% din pretul pietei europene este varianta cea mai optima pentru iarna. Am testat pe SUV 4*4 foarte multe anvelope dar BF Goodrich mi s-au parut cele mai bune. Anvelopa de iarna este buna atat timp cat este luata de noua. Dupa doua sezoane ii poti spune Pa chiar daca arata "bine"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru