AMG pentru CL

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 14.07.2006
Fotografiile scapate printre degete de Mercedes sunt istorie. Constructorul german a publicat astazi primele imagini oficiale cu noul kit AMG pentru CL.

Mercedes a anuntat oficial lansarea pachetului AMG pentru noul CL-Klasse, dupa ce acum cateva zile am vazut deja primele fotografii “scapate” de oficialii germani.

Noua fata pe care AMG a pregatit-o pentru CL este formata din doua componente optionale: un kit special pentru “decorarea” caroseriei si jante din aliaj usor de 19 inch.

Modificarile caroseriei constau in noi elemente laterale pentru spoilerul frontal si pentru cel posterior. Partea frontala este redesanata, prizele de aer fiind evident largite. Pretul body-kit-ului AMG este de 5.336 euro. Jantele de 19 inch cu cinci spite sunt acompaniate de pneuri 255/40 pe fata si 275/40 pe spate, pretul acestui pachet fiind de 1972 de euro (pentru CL 600 AMG) si de 3123 de euro pentru CL 500 AMG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru