An record pentru constructorii germani

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.11.2007
2007 va ramane in istorie ca anul in care producatorii germani au construit cele mai multe masini.

Esential

5.7 milioane de masini vor produce constructorii germani in 2007.

Constructorii germani exulta: anul 2007 va fi cel in care producatorii teutoni vor scoate de pe benzile de productie ale uzinelor interne cele mai multe masini din istorie. Este vorba de o suma intre 5.6 si 5.7 milioane de unitati, sensibil mai multe decat cele 5.4 milioane de masini produse in 2006. Pentru ca suma sa fie corecta ar trebui sa adunam si cele 5 milioane de masini asamblate de marcile germane in afara tarii, astfel ca numarul total ar ajunge la aproape 11 milioane.

Cifrele au fost facute publice de catre Matthias Wissmann, presedintele Asociatiei Germane a Industriei Auto (VDA), acesta exprimandu-si in acelasi timp optimismul privind cifrele pentru anii urmatori.

Principalele tinte de vanzare ale modelelor germane vor fi, in perioada urmatoare, India, China si Rusia. Wissmann a acordat o mentiune speciala producatorilor germani de masini premium, in conditiile in care acestia fabrica circa 80% din totalul modelelor din acest segment in lume.

Comentarii (4)

  • mmmm
    Cine va plateste pt. stirile astea ?
    Toyota ? GM ?
    Ce draq !!!!!
    0 0
  • Statistici nemasluite.
    Sper ca aceste cifre sunt reale. Nu cred ca nemtii isi permit sa minta facand aceste afirmatii.
    Daca sunt probe, ca nu spun adevarul, atunci sa fie revelate. Atept curios sa vad ce se mai intampla in continuare.
    0 0
  • lucian
    asa este
    sant si cele mai bune si frumoase masinii
    0 0
  • Prea mult subiectivism, indudstria asta auto, cu unele exceptii desigur, traieste din marketing-ul excelent care il au la baza, desigur pe langa masinile care le fac - mai de calitate sau mai putin de calitate. Cred ca stiti, nu e nevoie sa va ma spun ca toate propulsoarele grupului V.A.G. sunt fabricate in Mexic la Puebla, si asamblate in numar mare in Belgia, dar corect e ca, calitatea germana e calitate germana, dar nu mai e ce a fost, nu sunt cele mai frumoase, cele mai frumoase sunt cele italiene daca vreti sa fiu subiectiv si eu, cele mai fiabile si de viata sunt cele japoneze, iar cele mai impunatoare cele germane...Fiecare cu gusturile lui. Stima!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru