Ancheta UE la Craiova se poate prelungi

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 18.10.2007
Oficialii Comisiei Europene au declarat ca nu exista termene limita pentru ancheta de la Craiova.

Procedurile Comisiei Europene nu prevad un termen limita pentru finalizarea unor investigatii precum cea inceputa in cazul posibilelor ajutoare de stat acordate Automobile Craiova in cadrul procesului de privatizare, au declarat pentru Mediafax, reprezentanti ai executivului european.

"Nu exista un termen limita pentru finalizarea investigatiei. Acest lucru nu inseamna insa ca va dura ani si ani. Este doar timpul necesar Comisiei Europene sa analizeze cazul, fara mentionam ca in general problemele legate de ajutoarele de stat sunt tehnice si complexe", au afirmat reprezentantii Comisiei.

Singurul temen prestabilit este legat de trimiterea observatiilor in termen de o luna de la publicarea anuntului de investigatie in jurnalul oficial. Contractul de privatizare a Automobile Craiova cu grupul Ford a fost semnat in luna septembrie, iar finalizarea tranzactiei este prevazuta pentru 30 ianuarie 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru