Apare un nou gigant auto american?

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 15.06.2007
Cerberus intentioneaza sa achizitioneze marcile Jaguar si Land Rover, puse in vanzare de compania Ford.

Se stie deja ca Ford vrea sa vanda Jaguar si Land Rover, iar pentru acest lucru americanii vor sa organizeze o licitatie.

Conform presei americane, fondurile de investitii Blackston si Cinven sunt deja in carti. Pe langa aceste doua institutii financiare, fondul de investitii Cerberus este anuntat ca fiind interesat de achizitionarea marcilor Jaguar si Land Rover.

Cerberus este grupul care a preluat recent compania americana Chrysler, din grupul DaimlerChrysler. La prima vedere nu pare ceva iesit din comun ca un fond de investitii, cum ar fi Cerberus, sa cumpere anumite companii. In conditiile in care Cerberus va achzitiona Jaguar si Land Rover, care se vor alatura grupului de marci Chrysler, Dodge si Jeep, o noua configuratie pare sa apara pe piata americana.

Piata auto americana se va schimba substantial in cazul in care Cerberus va castiga licitatia pentru Land Rover si Jaguar, anuntandu-se configurarea unui nou gigant auto american.

Comentarii (1)

  • d
    shokant! abia astept!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru