Arabii nu vor Jaguar si Land Rover

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.07.2007
Doua fonduri de investitii din Emirate au desmintit ca sunt interesate de o achizitie a companiilor Jaguar si Land Rover.

Doua fonduri de investitii din Emiratele Arabe Unite au respins informatiile conform carora ar fi interesate de preluarea Jaguar sau Land Lover, brandurile de lux detinute de grupul american Ford , anunta Mediafax.

Publicatia britanica „Observer” a relatat duminica ca fondurile Mubadala Development Company din Abu Dhabi si Dubai International Capital au solicitat consultantilor financiari sa elaboreze planuri in vederea lansarii de oferte pentru una din cele doua companii, sau pentru ambii producatori auto.

"Nu suntem interesati de niciuna din cele doua companii", a declarat directorul operational al fondului Mubadala, Waleed al-Mokarrab al-Muhairi. Un purtator de cuvant al Dubai International Capital a respins la randul sau informatia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru