Arta 100%: Calendarul Citroen 2008

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.07.2007
Va invitam la putina terapie cu arta fotografica. Stilul, eleganta si clasicismul sunt ofertele calendarului Citroen.

Citroen a anuntat ca va prezenta „Calendarul Citroen 2008” in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 28 iulie in Elvetia.

Lucrarile la acest calendar au fost finalizate. Tema fotografiilor prezentate de Citroen, pentru anul viitor, este marcata de modelele care au scris istoria casei franceze. Locul de in care a fost consemanata aceasta lucrare artistica este capitala Italiei, Roma.

Fotografiile care marcheaza fiecare luna a anului au fost facute in mai multe piete din Cetatea Eterna. Principalele locatii care pot fi consemante din imagini sunt pietele San Pietro, di Piazza Navona sau di Fontana di Trevi.

Automobilul clasic este tema abordata de francezi, iar principalii eroi sunt Traction Avant, DS, SM si 2CV. Cele doua fete care au pozat in calendarul Ciotroen sunt modelele Valentina Messa si Ilaria Paci.

Automarket a reusit sa puna mana pe fotografiile care compun calendarul Citroen 2008. Asa ca va dorim vizionare placuta!

Comentarii (7)

  • laurro
    nu e complect !!
    lipseste poza lui tariceanu !!!!
    0 0
  • da
    Citroen are clasa !
    0 0
  • Aiurea....
    Pozele facute in Italia....sunt ele reusite, dar "lupta" dintre francezi si italieni este una foarte mare si nu se "pupa"....
    0 0
  • inginerul
    ce lupta mai?
    ce lupta dintre italieni si francezi? in domeniul auto? cand? unde? in anii 60' cand au scos cei de la citroen ds-ul? ok,masina a fost si este o bijuterie,dar in nici un caz nu poti spune ca francezii ar fi o amenintare la adresa italienilor in privinta masinilor
    0 0
  • frumos
    dintre renault, peugeot si citroen, ultima are cele mai frumoase masini. Nu zic ca sunt si cele mai bune din acest trio, dar ca design sunt cei mai tari. Italienii nu pot fi comparati cu francezii la masini pt ca fiecare au alt punct de vedere: italienii se axeaza pe emotie, francezii pe arta, cred eu.
    0 0
  • citrophil
    www.riasc.it/2008 !!!!
    0 0
  • Markus
    Video!
    http://it.youtube.com/watch?v=h2niRuqESLs
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru