Asa va arata Fiat Bravo crossover?

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.08.2007
Fiat este tot mai aproape de a dezvolta o varianta crossover a hatchback-ului de succes Bravo.

Fiat incearca sa profite la maxim de pe urma succesului de care se bucura modelul Bravo si anunta ca va dezvolta noi variante ale hatchback-ului: crossover, break, MPV si cabrio. Aceste noi variante ar putea aduce brand-ului italian noi piete mult mai diversificate.

Britanicii de la MotorAuthority s-au grabit sa anticipeze design-ul noii variante crossover si au realizat o schita digitala a viitorului model, asteptat sa debuteze in 2009. Cel mai probabil, noul Bravo crossover va avea o garda la sol mai mare, bosaje imbracate in plastic, scuturi protectoare fata si spate si un nou spoiler frontal cu proiectoare de ceata incorporate.

Design-ul exterior va ramane si el neschimbat urmand ca doar ampatamentul si latimea sa se mareasca. Crossover-ul Bravo, care ar putea oferi pana la spate locuri pentru pasageri, va putea fi echipat cu transmisie fata sau integrala.

Crossover-ul va fi dezvoltat impreuna cu Alfa Romeo si va fi produs la uzina din Mirafiori, unde in prezent iau nastere exemplare ale MPV-ului Multipla.

Nici Alfa Romeo nu a negat dezvoltarea unui crossover propriu. Pozitionat in sectorul premium, acesta ar urma sa se bata cu Volkswagen Tiguan si Audi Q5

Comentarii (2)

  • SUPER CAR
    CHE BELLA MACHINA!
    0 0
  • Fiat...ca intotdeanua
    Ca toate modelele lansate in ultimii 6 ani... SUPERBA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru