Aston Martin a lansat un telefon de lux: Grand 350

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.09.2011
Aston Martin şi Mobiado şi-au unit forţele pentru a da naştere unui telefon de lux, care împrumută din caracteristicile unui model exotic.

Pentru că unui constructor de lux îi stă bine atunci când îşi pune logo-ul şi pe telefoane de ultimă generaţie, Aston Martin nu putea face excepţie. Emblema britanicilor va apărea pe noul telefon de lux Grand 350, dezvoltat de Aston Martin împreună cu Mobiado.

Cele două entităţi au vrut să dea naştere unui smartphone capabil să combine înalte valori stilistice şi tehnologice, inspirându-se din interioul unui GT pur englezesc. Carcasa telefonului a fost realizată din aluminiu anodizat, iar interfaţa vizuală a fost protejată de un geam safir.

Portul în infraroşu este fabricat dintr-un singur cristal de rubin, iar şuruburile care fixează totul sunt din oţel inoxidabil. Acelaşi material este folosit şi la nivel butoanelor, combinat însă cu aceeaşi sticlă safir. Noul Grand 350 Aston Martin va fi disponibil în trei culori diferite: negru, negru satinat şi argintiu. 

via | autoblog

Comentarii (4)

  • lorinczi.thomas
    Urat de-ti fug fulgii!
    Acum 007 poate sa vorbeasca la un telefon "normal". La forma seamana cu Nokia x7 iar la aratare cu Nokia N72, nu la-r cumpara nimeni daca ar vedea cat de ciudat e, are tastatura QWERTY dar e foarte urat pana si Alcatel OT800 si Huawei G6600 sunt mai frumoase decat asta.

    http://www.internity.ro/telefoane/alcatel/alcatel-ot800.html
    http://www.internity.ro/huawei-g6600.html
    0 0
  • .
    era mare nevoie, ca sa aiba si cocalarii vise umede :)))), peste 2 saptamani de la aparitie piata se va umple de contrafacaturi, pe terasa o sa vezi numai de astea, gata cu vertu , :))))))
    3 0
  • Vasilica
    Cine dracu mai foloseste port infrarosu in ziua de azi e mult prea lent pentru transmisia de date
    3 0
  • Urat de-ti fug fulgii!
    Acum 007 poate sa vorbeasca la un telefon? La forma seamana cu Nokia x7 iar la aratare cu Nokia N72, nu la-r cumpara nimeni daca ar vedea cat de ciudat e, are tastatura QWERTY dar e foarte urat pana si Alcatel OT800 si Huawei G6600 sunt mai frumoase decat asta.
    Apropo, ce face lumea cu infrarosu????????????

    http://www.internity.ro/telefoane/alcatel/alcatel-ot800.html
    http://www.internity.ro/huawei-g6600.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru