Aston Martin AM310, conceptul care prefigurează viitorul DBS

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.05.2012
Aston Martin a adus versiunea de preserie a înlocuitorului lui DBS la Concursul de Eleganţă de la Lacul Como din Italia. Versiunea de serie a viitorului DBS este aşteptată să debuteze la sfârşitul anului curent.

Aston Martin AM310 a debutat la ediţia 2012 a Concorso d'Eleganza. Celebrul eveniment auto are loc în fiecare an în Italia, lângă Lacul Como. Conceptul prezentat de englezii de la Aston Martin este o versiune de preserie a viitorului DBS, spun unele voci. Versiunea de serie a viitorului DBS va primi un alt design, mai multă putere şi un şasiu mai performant. Modelul va prelua o serie de trăsături de la celebrul One-77, anunţă englezii de la Autocar.

Oficialii mărcii din Gaydon spun că AM310 Concept este echipat cu un motor V12 de 6.0 litri şi este realizat din fibră de carbon, detaliile despre noul lor concept fiind restrânse. Noua generaţie a lui DBS va folosi şi ea un V12 de 6.0 litri, iar modelul respectiv va avea un şasiu VH perfecţionat. Cei de la Aston Martin vor livra primele unităţi DBS în decursul anului viitor.

Versiunea de serie a viitorului Aston Martin DBS va fi expusă public la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Interiorul noului model rămâne în continuare învăluit în mister, dar cei de la Aston Martin sunt aşteptaţi să utilizeze materialele şi limbajul de design cu care şi-au obişnuit clienţii.

Via | Autoblog.nl

Comentarii (4)

  • ...cu tot respectu si admiratia pt. aston....dar acest model e...nu stiu ,ceva nu se potriveste...acolo,poate partea din spate ,bombata intr-un mod ciudat...din fata pare lipsit de personalitate...poate vazut in realitate e altceva.sincer ma asteptam la altceva...poate e doar o chestiune de gust...
    10 8
  • phlorin81
    evolutie...
    Inainte DBS era versiunea de performanta a lu' DB9, de unde si denumirea....
    Acum se vrea a fi versiunea de performanta a lu' Virage?!
    (pt ca e aproape la fel...)
    7 5
  • no-name
    Un singur defect
    Personal ii gasesc un unic defect! Nu este in garajul meu.
    In rest din punctul meu de vedere e masina perfecta.
    17 5
  • chuck norris
    in sfarsit a fost anuntat
    daca as avea bani si ar fii de vanzare mi l-as lua
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru