Aston Martin DBS by Edo Competition

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 07.03.2010
Tunerii de la Edo Competition au creat un kit de performanta pentru Aston Martin DBS. Cu ajutorul acestuia modelul dispune de 550 de cai putere.

Tunerii germani de la Edo Competition au prezentat o viziune proprie asupra lui Aston Martin DBS. Modelul britanic a fost supus unor transformari mecanice si estetice, castigand astfel un plus de sportivitate si agresivitate. Propulsorul V12 de 5.9 litri livreaza 550 de cai putere, cu 33 de cai putere mai mult decat versiunea de serie si dezvolta un cuplu motor de 600 Nm.

Modificarile prin care a trecut modelul britanic constau in recalibrarea unitatii ECU, instalarea unui sistem de evacuare nou si montarea unor filtre care ofera un flux de aer marit. Cu toate aceste schimbari, creatia germanilor sprinteaza de la 0 la 100 de km/h in 4.1 secunde si atinge o viteza maxima de 320 km/h. Pentru o manevrabilitate mai buna, Edo Competition a montat un set nou de suspensii si a inlocuit sistemul de franare cu unul mai performant care utilizeaza discuri cu diametrul de 405 mm pentru rotile din fata si 380 mm pentru rotile din spate.

Ca orice casa de tuning care se respecta, germanii au montat jante de 21 de inch pe care le-au incaltat cu pneuri Continental.

In ceea ce priveste interiorul, tunerii vor alege materialele in functie de cerintele cumparatorului.

Via | topspeed

Comentarii (2)

  • Naspa! Haha!
    0 7
  • foarte tare a iesit
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru