Aston Martin lansează trei ediţii speciale ale lui DB9

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.12.2010
DB9 Carbon Black, DB9 Morning Frost şi DB9 Quantum Silver completează linia de ediţii speciale lansate în 2010 de Aston Martin.

Aston Martin a lansat, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, trei ediţii speciale ale modelului DB9. Disponibile atât în versiune coupe, cât în versiune Volante (cabrio), ediţiile speciale Carbon Black, Morning Frost şi Quantum Silver dispun de acelaşi motor V12 de 6.0 litri şi 470 de cai putere cuplat la cutia automată Touchtronic II, diferenţele venind atât de la culoarea caroseriei - aşa cum sugerează numele celor trei versiuni speciale - cât şi de la elementele estetice suplimentare.

Astfel, DB9 Carbon Black şi DB9 Quantum Silver beneficiază de aportul estetic al unei evacuări sport cu ţevi din grafit, al jantelor lucioase de culoare neagră, al grilei negre, al scaunelor acoperite cu piele perforată şi al cusăturilor argintii speciale. În cazul lui DB9 Morning Frost, vopseaua exterioară este un alb perlat, în timp ce jantele de 19 inch sunt argintii. Pielea de la interior este bronz metalic, iar bordul iese în evidenţă prin accentele negru piano.

Cele trei ediţii speciale ale lui DB9 încheie un an plin din acest punct de vedere pentru Aston Martin, compania britanică lansând pe piaţă, în doar 12 luni, nu mai puţin de şapte ediţii de acest tip ale modelului său.

Celelalte patru sunt V12 Vantage Carbon Black, DBS Carbon Black, DBS UB2010 şi V8 Vantage N420.

via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru