Aston Martin patrunde in China

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 28.11.2007
Britanicii vor deschide cate un showroom in Beijing si Shanghai in prima faza a implicarii pe piata chineza.

Esential

2 showroom-uri deschide Aston Martin in China.

Aston Martin a anuntat astazi ca va deschide doua showroom-uri in China cu ajutorulul companiei locale GruppeM, condus de CEO Kenny Chen, care a declarat ca are ambitia de a extinde segmentul de lux pe piata auto.

Boss-ul de la Aston Martin, Ulrico Bez, a declarat: “Era vital sa gasim partenerul perfect pentru China, care nu intelege doar valorile marcii Aston Martin, ci care intelege cu adevarat si valorile pietei de lux”.

Initial, Aston va deschide cate un showroom in cele doua mari centre ale Chinei, Shanghai si Beijing. In ambele cazuri showroom-ul va fi insotite de cate un service.

China reprezinta cea de-a 29-a piata pe care patrunde Aston Martin, aceasta extindere finnd realizata partial si datorita seriei James Bond. Spre exemplu, ultimul film James Bond a fost lansat si in China unde a avut foarte mare popularitate, iar masina agentului 007, Aston DBS, a fost dorita si de clientii chinezi.

Taguri: Aston Martin, DBS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru