Aston Martin renaste marca Lagonda

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 01.09.2008
Aston Martin va renaste legandara marca Lagonda, care se va ocupa de productia unor modele de lux.

Esential

1947 este anul in care Aston Martin a preluat marca Lagonda.

Aston Martin a confirmat oficial ca va renaste marca Lagonda, sub care se vor vinde modelele cu alta factura decat cea sportiva. Primul model Lagonda va aparea pe piata abia in 2012, conform oficialilor Aston Martin.

Ulrich Bez, CEO Aston Martin, a declarat in legatura cu acest pas facut de brandul britanic: „Dupa 8 ani de cand sunt eu la Aston Martin a venit timpul ca aceasta companie sa-si faca planuri pe termen lung in ceea ce priveste viitorul. Renasterea brandului Lagonda ne ofera oportunitatea de a dezvolta si produce si alte modele decat cele sport. Lagonda va folosi un limbaj unic de design, asa cum face si Aston Martin. Munca noastra la Lagonda nu se va diferentia fata de cea la Aston, vom folosi experienta trecutului pentru produsele viitorului. Vom oferi produse de inalta calitate si un nivel ridicat al luxului si le vom comercializa in peste 100 de tari din lume”.

CEO Aston Martin a spulberat orice speculatie prin aceasta declaratie. Se stie ca noua marca nu va fi una mai ieftina decat Aston Martin, ci doar una care va oferi o alta gama de modele fata de cele sport.

Se estimeaza ca marca Lagonda va produce in primul an de existenta circa 20.000 de unitati.

Via | Aston Martin

Comentarii (1)

  • asmaticu
    YES!
    Good luck yo old smugglers!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru