Aston Martin V8 Vantage - facelift uşor pentru Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.02.2012
Britanicii au anunţat că vor lansa în cadrul Salonului de la Geneva un facelift uşor pentru V8 Vantage. Modificările afectează ţinuta de drum şi look-ul exterior.

Aston Martin promite un facelift uşor pentru V8 Vantage la Geneva. Potrivit constructorului britanic, vom avea în faţă cel mai cuprinzător program de modificări din 2008 până în prezent. Englezii au decis să ofere multe elementele lui Vantage S şi pe opţiunea entry-level: spoilerul frontal şi extensia acestuia, praguri laterale mai pronunţate şi un deflector posterior.

Lista modificărilor importante vizează însă ţinuta de drum. Mai exact, Aston Martin a revizuit direcţia, a înlocuit transmisia Sportshift cu şase trepte cu urmaşa sa, Sportshift II cu şapte rapoarte, a introdus un nou pachet de frâne, cu discuri ventilate de 380 mm şi etriere cu şase pistoane. Pneurile cresc şi ele în dimensiune cu 10 mm.

Performanţele motorului V8 de 4.7 litri rămân intacte, V8 Vantage dispunând de aceeaşi 420 de cai putere. Modificările estetice şi mecanice vor fi însă aplicate ambelor variante de caroserie, Coupe şi Roadster.

via | carscoop

Comentarii (3)

  • :)
    Mamaa da ce schimbari radicale.

    Nici nu mai recunosc modelul.Oare toate masinile astea arata la fel sau sunt eu nebun?
    7 13
  • @Excomunicatorul
    Este ca la Porsche.
    10 8
  • Aston
    http://www.facebook.com/AstonMartinRomania
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru