Audi, 12 ani de recorduri consecutive

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 11.10.2007
Vanzarile marcii Audi la nivel mondial inregistreaza o linie ascendenta pentru al 12-lea an consecutiv.

Audi a vandut in primele 9 luni ale acestui an peste 741.300 de automobile, ceea ce reprezinta o crestere de 8,3% fata de perioada similara a anului precedent.

Introducerea noului A4 va propulsa vanzarile catre un total de 950.000, din care 45.000 vor fi asigurate doar de noul model.

La nivel mondial, marca din Ingolstadt a inregistrat recorduri de vanzari in toate pietele de importanta strategica. Astfel, in SUA cresterea pe primele 9 luni a fost de 9,4%, ajungandu-se la 68.479 unitati iar in China de 26%, ajungandu-se la 76.168 unitati. Situatii similare au fost inregistrate si in Marea Britanie, cea mai mare piata de export pentru Audi, in Spania, Italia, Franta, Rusia si Asia.

Pe piata autohtona, Germania, se asteapta o crestere semnificativa a vanzarilor incepand cu a doua jumatate a lui noiembrie cand va fi disponibil noul model A4. Cota de piata pe care Audi o detine este de 7,8%, in crestere fata de anul precedent.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru