Audi A5 si S5 au sosit la noi!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 04.07.2007
Cu ocazia lansarii, importatorul Porsche Romania a dezvaluit ca-si revizuieste in urcare obiectivul de vanzari pentru acest an.

Porsche Romania, importatorul general al marcilor Porsche, Audi, Volkswagen, Skoda si Seat, a revizuit in crestere, pentru a doua oara In acest an, obiectivul de vanzari pentru 2007 la 53.000 de unitati, fata de de 50.000 de unitati anuntate in luna martie.

"Am vandut pana acum peste 29.000 de masini si, avand in vedere tendinta traditionala de impulsionare a vanzarilor in a doua parte a anului, un nivel de 52-53.000 de unitati ar fi posibil. Modelele noi si cele de volum, precum Volkswagen Polo, Seat Ibiza si Skoda Fabia si prima de casare ne vor ajuta sa atingem acest obiectiv", a declarat pentru Mediafax, Brent Valmar, directorul general al Porsche Romania.

Compania a consemnat anul trecut o cifra de afaceri de 630 milioane euro, in crestere cu 34% fata de anul anterior.

"Cresterea cifrei de afaceri nu va fi proportionala cu cresterea vanzarilor, pentru ca presiunea pe pret va fi mai mare in acest an si vom veni cu preturi mai mici, in conditiile in care piata este sufocata de oferte speciale", a mai spus Valmar.

Porsche Romania a lansat ieri modelele A5 si S5 pe piata interna, la preturi incepand de la 36.194 euro fara TVA pentru modelul A5 Coupe, respectiv de la 48.500 euro fara TVA pentru modelul S5. Compania estimeaza in acest an vanzari de 150 de unitati pentru cele doua modele.

Comentarii (1)

  • tzuika
    taaaaaaaaare frate
    e belea masina as vrea sa castig si eu una la loto :D eu zic ca isi merita bani dupa cate am vazut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru